Simona Ionescu / Redactor Șef

Casa unde toată familia Andra și Cătălin Măruță locuiește și muncește a fost descoperită

Casa unde toată familia Andra și Cătălin Măruță locuiește și muncește a fost descoperită
Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai îndrăgite și urmărite cupluri din showbizul românesc. Ei au doi copii adorabili, David și Eva, și un cămin perfect.

Iar când spunem cămin, ne referim inclusiv la vila de 1 milion de euro în care trăiește familia Măruță. Și Andra și Cătălin Măruță câștigă foarte bine. Iar copiii lor, de asemenea, fac bani din reclame. De exemplu fiica celor doi câștigă până la 400 de euro dintr-o singură postare pe TikTok.

Vila familiei Măruță este foarte modernă și le oferă copiilor suficient spațiu să se joace în curte, pe iarbă

Potrivit presei, numai pentru rolul său de jurat la „Românii au talent”, Andra ar fi plătită cu circa 16.000 de euro, în timp ce pentru un concert de 45 de minute remunerația artistei se ridică la 6.000 de euro. La rândul său, despre Cătălin Măruță există informații că ar câștiga 17.000 de euro pe lună pentru emisiunea sa de la ProTV. În plus, el și-a monetizat podcast-urile cu invitați celebri, astfel că îi mai intră în conturi bani și din vizualizări.

Andra și Cătălin Măruță ar fi plătit un milion de euro pe vila lor

De cinci ani, Andra și Cătălin Măruță s-au mutat într-o casă cu etaj din București, situată în apropierea Grădinii Zoologice din Băneasa. S-a spus că, pentru superba vilă, cele două vedete ar fi plătit nu mai puțin de un milion de euro.

Interiorul vilei are detalii industriale

Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația, la Târgu-Jiu. Familia Măruţă trăieşte pe picior mare în vila din Pipera. Interiorul casei cu tot luxul aferent, a fost dezvăluit recent de mezina familiei, Eva, care a postat pe TikTok imagini din superba vilă a familiei Măruță.

@evamaruta Cine danseaza cu mine? 😅 @Catalin Maruta 😘. #fyp #dance #evamaruta ♬ Obsessed With You x All About Him – ARNEL REMIX

Din imagini se poate observa că locuința este una cu aspect modern, în nuanțe naturale de bej pe dinafară, care are și o zonă generoasă cu gazon îngrijit atent. În interior, privitorii au descoperit un melanj de mai multe stiluri de arhitectură, în care coexistă elemente ale stilului industrial și camere foarte luminoase.

Familia Măruță locuiește în vila din Pipera de cinci ani

Un perete întreg este din cărămidă aparentă, în culori închise. În urmă cu câțiva ani, după petrecerea pe care Cătălin Măruță i-a organizat-o soției sale cu ocazia zilei sale de naștere, și Andra a dezvăluit un colț de casă. Și anume terasa vitrată complet, în timp ce ștergea cu sârg, ca o gospodină ce e, geamurile.

Andra nu se dă înapoi din a deretica singură prin casă

Nu în ultimul rând, imagini din casa celor doi pot fi văzute în cadrul podcasturilor pe care le face Cătălin Măruţă. El a profitat de spațiul generos al vilei, pentru a-și amenaja un studio unde înregistrează. Așa cum știți, prezentatorul de la Pro TV susține propriul podcast intitulat „Acasă la Măruță”, proiect ce se bucură de multă popularitate. În această vilă superbă, inclusiv Andra lucrează la noile ei piese, iar copiii ei și ai lui Cătălin Măruță își filmează postările pentru TikTok. Bravo lor pentru realizări!

Sursa foto: capturi TikTok, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre