Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de haios râde bebelușul lui Harry și Meghan! Ascultați cu ce accent spune „An Nou fericit!” strănepotul Reginei

Cât de haios râde bebelușul lui Harry și Meghan! Ascultați cu ce accent spune „An Nou fericit!” strănepotul Reginei
Prințul Harry și Meghan Markle l-au prezentat pe fiul lor Archie, în vârstă de 19 luni, în primul podcast realizat pe Spotify și l-au făcut să spună primele cuvinte în public.

Ducele și ducesa de Sussex au lansat marți, primul lor podcast, apelând la prieteni celebri, printre care Sir Elton John, Brené Brown, Deepak Chopra, Stacey Abrams și James Corden, pentru a reflecta la anul 2020 și la speranțele lor pentru 2021, cuplul încheind cu următoarele cuvinte: „Iubirea câștigă întotdeauna”.

Prima înegistrare de 33 de minute a cuplului, ca parte a contractului cu gigantul de streaming în valoare de aproximativ 30 de milioane de lire sterline (40 de milioane de dolari), este un „special de sărbători” care se încheie cu piesa “This Little Light of Mine”, care a fost redată și la nunta lor ce a avut loc la castelul Windsor în mai 2018, înainte ca Archie să se nască.

Harry și Meghan și-au început podcastul aducând tribut asistenței medicale și lucrătorilor din prima linie pentru „sacrificiile” lor și și-au amintit de cei care au trăit „incertitudine și pierderi de neconceput” în timpul pandemiei coronavirusului.

Primele cuvinte publice ale lui Archie

Harry și Meghan, care au apărat cu înverșunare viața privată a lui Archie de la nașterea sa în mai 2019 și au intentat și un proces în acest an pentru a-l proteja, îl încurajează acum pe fiul lor să vorbească la microfon, Harry spunându-i: „Poți vorbi aici” iar Meghan întrebând:  „Archie, este distractiv?”

Archie răspunde apoi: „Distracție”.  Harry spune apoi: „După mine, gata?  An”.  Archie spune: „An”.  Apoi, amândoi, Meghan și Harry spun „Nou”, iar Archie spune: „An nou” – provocând râsul ambilor părinți.În final spune și „Fericit”. Apoi râde cu un râs molipsitor. Cel mic le-a transmis ascultătorilor „An Nou fericit” cu accentul său 100% american.

Meghan îl citează și pe Martin Luther King în timp ce le vorbește ascultătorilor: „Întunericul nu poate alunga întunericul, doar lumina poate face asta”. Meghan mai spune: „Voi spune că indiferent ce ne rezervă viața, dragostea va învinge”.

Invitați celebri în podcast-ul de pe Spotify

Ducele si ducesa de Sussex au făcut apel la mulți dintre cei mai renumiți prieteni ai lor să apară pe primul lor podcast Archewell Audio, care promite că va „distra publicul din întreaga lume”.  Meghan a spus că le-a cerut oamenilor care „ne inspiră” să apară pe podcast și să-și ofere „ceea ce au înțeles și învățat din 2020”.

Sir Elton a fost prietenul mamei lui Harry, Diana, prințesa de Wales, în timp ce Corden a fost invitat la nunta lui Harry și Meghan și a fost rugat să cânte la serbarea cuplului.

Printre alți invitați se numără activista democratică Stacey Abrams, vedeta de tenis Naomi Osaka, regizorul și actorul american Tyler Perry, promotoarea de wellness Deepak Chopra și activista adolescentă Christina Adane din Londra, care face campanii pe probleme de nutriție.

Ce au transmis Harry și Meghan

Harry le-a spus ascultătorilor: „Ne bucurăm că sunteți aici. După cum știm cu toții, a trecut un an.  Și vrem cu adevărat să onorăm compasiunea și bunătatea care au ajutat atât de mulți oameni să treacă prin el”, în timp ce Meghan a adăugat: „Și, în același timp, pentru a onora pe cei care au experimentat incertitudine și pierderi de neconceput.  Gândurile noastre au fost alături de voi, mai ales în această perioadă de sărbători”.

Ducele a continuat: „Și în prea multe cazuri oamenii nu au putut să fie alături de cineva drag sau să-și ia rămas-bun așa cum și-ar fi dorit”. Iar soția sa a completat: „De asemenea, vrem să mulțumim lucrătorilor din domeniul sănătății, lucrătorilor din prima linie, și atât de mulți alții pentru sacrificiile lor”.

Harry a mai spus în podcast: „Pe măsură ce ajungem la sfârșitul acestui an și privim spre viitor … să ținem cont de lecțiile pe care le-am învățat despre cât de important este să avem grijă unul de celălalt și cât de semnificative sunt conexiunile noastre …  chiar și atunci când sunt imposibile din punct de vedere fizic”.

Ducii de Sussex își construiesc un imperiu financiar

Experții au numit contractul cu Spotify al cuplului ca un alt mare pas către construirea a ceea ce ei cred că ar putea deveni un imperiu de afaceri de 1 miliard de dolari în SUA, după un super-acord cu Netflix pentru a face documentare despre proiectele lor. Cuplul a semnat un acord profitabil cu Spotify pentru a găzdui și produce podcast-uri, estimat la o valoare de până la 30 de milioane de lire sterline.

Parteneriatul vine la câteva luni după ce cuplul a semnat un acord cu Netflix, pentru a produce o serie de programe și serii, despre care se zvonește că ar fi în valoare de peste 100 de milioane de lire sterline.

Unii observatori ai rețelelor de socializare au pus sub semnul întrebării decizia cuplului de a-și prezenta fiul în podcast-ul lor.

Sursa foto: Instagram

Impresarul Lucian Ionescu, plâns de femeile din viața lui. Iubita-vedetă are grijă acum de soția bolnavă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre