Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu, planuri pentru bătrânețe. Va fi cu o blondă, știe exact cu cine

Cătălin Botezatu, planuri pentru bătrânețe. Va fi cu o blondă, știe exact cu cine
Reacție neașteptată din partea cunoscutului creator de modă, după ce una din divele momentului a anunțat nunta. Acesta știe că, în final, se va întâmpla ceva cu ei doi.

Cătălin Botezatu are planuri pentru bătrânețe și le afirmă. El a avut o reacție cel puțin interesantă după ce Bianca Drăgușanu a recunoscut, marți, 19 ianuarie 2021, că se iubește cu Gabi Bădălău și că se vede mireasă pentru a treia oară. Ea a și probat, așa cum Rețete și vedete a scris, nu mai puțin de 30 de rochii de mireasă și le-a postat pe internet. Pară cr cere o confirmare asupra modelului.

Aflată în studioul emisiunii Teo Show, Bianca i-a spus lui Cătălin Botezatu că el va fi cel care îi va deveni părinte spiritual, a treia oară când  își va pune pirostriile pe cap. „Îți promit că tu vei fi unul dintre nași”, i-a spus Bianca lui Cătălin, în direct, la Kanal D.

Reacția designer-ului român în fața posibilității unei noi căsătorii a Biancăi Drăgușanu a fost neașteptată. Ca în poveștile de clacă cu nașul și fina, el a spus niște lucruri.

Cu toate că toată lumea se așteptau ca Bote să accepte propunerea și să o felicite pe Bianca Drăgușanu, răspunsul oferit de faimosul designer i-a lăsat pe mulți mască. Din vorbele lui, pare că regretă despărțirea de Bianca, cea pe care a și lansat-o, de altfel, în showbiz.

„Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis mi-a zis: mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân. Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final eu o iau pe ea”, a declarat Cătălin Botezatu în aceeași emisiune.

Imaginile care au lansat-o pe Bianca îl includ pe Bote

Despre cei doi, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu, s-a afirmat în mai multe rânduri că ar fi iubiți, fiind de notorietate filmarea în care ar fi fost surprinși în ipostaze pasionale în mașină, sau imaginile din mare de pe la începutul carierei Biancăi.

Acum, știrea că Bianca Drăgușanu ar avea o relație cu Gabi Bădălău a ajuns și la Cătălin Botezatu. Celebrul designer a declarat că se bucură pentru ea, însă speră că de data aceasta să fie ceva de lungă durată.

„Acum viața mea este în roz, exact așa cum mi-am dorit-o și cum o merit. Aparențele de cele mai multe ori înșală. Dar acum chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, din toate punctele de vedere.

Îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în Dubai. De acolo am plecat cu cineva în Maldive. Nu pot sa zic ca a fost ceva planificat. Am încercat sa o conving pe Ramona (n.r – Gabor) să mergem în Maldive.

Bianca este o persoana foarte spicy, foarte complicată. Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple. Oamenii fericiți nu simt nevoia să-și exprime fericirea. Starea de fericire mi-o induc în fiecare zi singură. Că mai există cineva care mă face fericită e adevărat”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram, Libertatea

Pachețele cu picioci de cartofi și sos de iaurt

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre