Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ascund, de fapt, pozele înlănțuite cu Lidia Buble și Cornel Ilie?

Ce ascund, de fapt, pozele înlănțuite cu Lidia Buble și Cornel Ilie?
Corpurile lor sunt îmbrățișate tandru, după o cină romantică. Mesajul e cu dublu înțeles. „Oare acum ce mai vrei?”, scrie Lidia Buble pe Instagram.  A apărut într-o nouă imagine alături de bărbatul despre care fanii și presa mondenă cred tot mai mult că nu e doar un partener de piesă.

După ce zilele trecute Lidia Buble incendia internetul în timp ce-l îmbrățișa tandru pe Cornel Ilie de la Vunk, iată că o nouă imagine deosebit de tandră, apare între cei doi. De când a început promovarea piesei pe care cei doi au realizat-o împreună, „Vino, du-te”, artiștii apar împreună, își fac declarații și aprecieri pe internet.

Cum Lidia e despărțită de marea dragoste care a durat cinci ani, iar Cornel e proaspăt burlac, după ce a divorțat de soția sa, toți ochii au fost pe ei. Evident, ei susțin că totul e legat de promovarea noii melodii, însă niciodată, niciunul, deși ambii au o carieră lungă în spate, nu au mai făcut așa ceva.

Cumva, ultima imagine nu mai lasă loc de interpretări. „Oare acum ce mai vrei?”, scrie Lidia Buble pe Instagram.  Ca un partener „rodat” deja, Cornel Ilie răspunde: „Nu mai vreau nimic, gata, mi-a ajuns, nu vezi ce era de mâncare in farfurie?:)))”. Noua piesă Vunk feat. Lidia Buble a fost lansată deja pe radiouri, iar joi, 1 octombrie va avea lansat și videoclipul.

Lidia Buble, acuzată că desparte bărbații din viața ei de neveste

Pe lângă fanii care sunt încântați de idee, există unii care își amintesc că Lidia Buble a început relația cu Răzvan Simion când acesta era căsătorit, și îi reproșează acest lucru în cuvinte nu tocmai ușor de digerat. „Distrugatoare de casnicii daca se confirma ca e cu el. Degeaba pozezi atat de credincioasa daca desparti deja 2 familii cu copii”, i-a scris cineva.

Chiar și după despărțire, Buble și Simion au rămas în relații. Mai exact, realizatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” se ocupă de cariera blondinei. „Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez.

Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a conchis Lidia Buble, într-o apariție televizată care promova piesa precendentă.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Iubita lui Dani se pozează tot mai goală, el calcă rufe, ca să mai aducă un ban în casă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre