Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce cadouri primește o prințesă adevărată de ziua ei. Una dintre ele a arătat tot

Ce cadouri primește o prințesă adevărată de ziua ei. Una dintre ele a arătat tot
Europa nu duce lipsă de prințese, în multe case regale existând fete care aspiră să poarte coroane regale la un moment dat. În timp ce în majoritatea caselor regale se păstrează eticheta, italienii sunt cei mai relaxați.

Probabil v-ați întrebat ce cadouri poate să primească de ziua ei o prințesa adevărată. Prințesa italiană Carolina de Bourbon – Două Sicilii a arătat tot. De la plasele cu daruri, la imagini din timpul petrecerii care a inclus și o bălăceală răcoritoare în piscină.

E un eveniment rar, deoarece, de regulă, nu există acces la evenimentele regale de genul acesta. Și, cu atât mai puțin se întâmplă ca exact cei cu sânge albastru să facă public totul.

Petrecerea somptuoasă a Prințesei Carolina de Bourbon – Două Sicilii la împlinirea vârstei de 21 de ani s-a ținut la un hotel de lux din Sardinia. Prințesa moștenitoare a titlului regal italian și-a sărbătorit aniversarea opulent, alături de familie și de prieteni. Pentru ea a fost organizată o petrecere fastuoasă de la care nu s-a abținut să posteze imagini pe rețelele sociale, ca orice tânără modernă și emancipată din ziua de azi.

Iată ce cadouri primește o prințesă adevărată de ziua ei!

Prințesa Carolina a împărtășit numeroase fotografii de la extravagantul eveniment desfășurat pe parcursul weekendului. Într-una dintre imagini, ea este înconjurată de zeci de pungi de cadouri. Un ochi atent va număra între acestea șase plase portocalii de la Hermes, brand de la care numai o geantă poate costa între 25.000 și 200.000 de euro, iar o eșarfă peste 500 de euro.

Prințesa Carolina de Bourbon – Două Sicilii a dezvăluit ce cadouri a primit de ziua ei (Instagram)

Alte cadouri proveneau de la branduri mai „modeste” precum casa de modă Bottega Veneta, linia de cosmetice Rituals, parfumeria Jo Malone, dar și de la celebrul centru comercial parizian Le Bon Marché sau de la casa de bijuterii de lux Missoma.

Cum au ajuns imagini de la petrecerea cu prințese pe internet

Petrecerea, mai opulentă decât multe nunți, a avut loc la Hotelul Cervo din stațiunea Costa Smeralda din Sardinia. Acesta e un hotel de lux, unde o noapte de cazare în cea mai modestă cameră costă 1.000 de euro. Prințesa Carolina și-a petrecut weekendul relaxându-se la piscină și pregătindu-se pentru sărbătorile de seară.

Prințesa Chiara, sora sărbătoritei, a arătat ce s-a mâncat la petrecerea aniversară (Instagram)

Un tort cu patru etaje, decorat cu artificii, cireșe și glazură, a fost servit înainte de un spectacol de artificii. Invitații au dansat cu artificii în mâini fața unui panou pe care scria „La mulți ani, Carolina”, înconjurați de baloane și un acvariu cu pești exotici. Finalul petrecerii a fost în piscina hotelului, unde invitații familiei princiare italiene s-au răcorit.

Printre invitați s-a aflat și sora mai mică a Carolinei, Prințesa Chiara. Despre aceasta, presa a menționat că ar fi avut o relație cu viitorul rege al Danemarcei, Prințul Christian. Zvonurile însă au fost infirmate după ce familia sa nu a participat la încoronarea Regelui Frederik. Deși familia regală daneză nu a comentat subiectul, Chiara nu se teme să-și etaleze conexiunile.

Distracția a continuat în piscina hotelului de lux, la aniversarea Prințesei Carolina de Bourbon – Două Sicilii (Instagram)

„Familia Bourbon este legată de aproape toate familiile regale sau foști conducători ai Europei, este un fel de club mare”, a spus ea, citată de Daily Mail.

Chiara a împărtășit imagini din culisele petrecerii aniversare a surorii sale, inclusiv cu cateringul conținând brânzeturi, șuncă, struguri, măsline și fructe de mare.

Casa Regală de Bourbon – Două Sicilii, legată de aproape toate familiile regale din Europa

Casa Regală de Bourbon – Două Sicilii, cunoscută și sub numele de Bourbon des Deux Siciles, este o ramură veche a familiei regale spaniole care descinde din Dinastia Capețiană, ce a domnit în sudul Italiei timp de peste 100 de ani, între 1734 și 1861. Descendenții acestei familii poartă încă acest nume și astăzi, la 150 de ani după căderea regatului. Astfel, Prințesa Carolina este moștenitoarea italiană a titlului, ca fiică a Prințului Carlo, Duce de Castro, și a Prințesei Camilla, Ducesă de Castro.

Prințesa Carolina de Bourbon – Două Sicilii este moștenitoarea titlului nobiliar. Ea a împlinit 21 de ani (Instagram)

Linia descinde din Philippe de Bourbon, Duce de Anjou, nepotul lui Ludovic al XIV-lea al Franței (1638–1715), care a întemeiat dinastia de Bourbon în Spania în anii 1700 sub numele de Filip al V-lea (1683–1746). În 1759, nepotul mai mic al regelui Filip a primit regatele Napoli și Sicilia, devenind Ferdinand al IV-lea și al III-lea (1751–1825) al acelor tărâmuri. Descendenții săi au ocupat tronul comun (redenumit Regatul celor Două Sicilii în 1816) până în 1860.

Familia a fost înlăturată de la putere în 1860 de generalul italian Giuseppe Garibaldi, care a proclamat o dictatură în numele lui Victor Emmanuel II, regele de Piemont – Sardinia și ulterior rege al Italiei. Regatul celor Două Sicilii și Regatul Sardiniei au fost unite în noul Regat al Italiei.

Familia de Bourbon – Două Sicilii astăzi

Prințesele Chiara și Carolina sunt fiicele Prințului Carlo, Duce de Castro, nepotul Prințului Ranieri de Monaco. Tată de fete, Prințul Carlo, a renunțat la tradiția primogeniturii masculine și a declarat că titlul său va fi transmis fiicei sale mai mari, Carolina. Mama Prințesei Carolina este Camilla, fiica starului italian de film Edoarda Crociani, cunoscută mai bine ca Edy Vessel.

Familia princiară de Bourbon – Două Sicilii trăiește la Paris și Monaco (Instagram)

Astăzi, Ducii de Castro sunt foarte activi în promovarea identității culturale, artistice, istorice și spirituale a sudului Italiei, conform site-ului lor oficial. Ei își împart timpul între casele lor din Monte Carlo și Paris.

Prințese moderne, Chiara și Carolina sunt, de asemenea, implicate activ în muncă de caritate și frecventează cercurile sociale de elită din Europa, vorbind fluent engleza, franceza și italiana. În ultimii ani, ele și-au construit o mare bază de fani prin împărtășirea unor momente din viața lor luxoasă pe Instagram și TikTok, dansând, arătându-și stilul și distrându-se în diverse locații glamour.

Ducii de Castro sunt înrudiți cu mai toate familiile regale din Europa (Instagram)

Cel mai recent eveniment: cele două surori au apărut la Săptămâna Modei de la Paris. Anul trecut au anunțat că vor apărea în emisiunea „Coasta de Azur: În intimitatea miliardarilor, a starurilor și a prințeselor”, difuzată pe platforma de streaming franceză myCANAL. Într-un fragment al emisiunii împărtășit pe Instagram, Prințesa Carolina apare cumpărând sandale dintr-o piață franceză, afirmând: „Nu mă interesează marca”.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre