Simona Ionescu / Redactor Șef

Tom Cruise, apariție surprinzătoare alături de o femeie anume. Așa și-a sărbătorit aniversarea

Tom Cruise, apariție surprinzătoare alături de o femeie anume. Așa și-a sărbătorit aniversarea
Tom Cruise este una din vedetele de la Hollywood care pare că nu vrea să îmbătrânească. Tocmai a aniversat 62 de ani și cei mai apropiați prieteni și fani au ținut să rememoreze aparițiile sale iconice în filme sau la evenimente.

Îndrăgitul actor Tom Cruise a avut o apariție surprinzătoare alături de o femeie anume. Este forte rar când apar împreună, chiar dacă legătura lor este de lungă durată.

O femeie anume i-a ținut companie actorului

Tom Cruise și-a sărbătorit recent cea de-a 62-a aniversare cu o apariție publică rară alături de sora sa mai mare, Marian. Cei doi au fost văzuți coborând dintr-un elicopter în Battersea, unde Cruise a filmat „Mission Impossible 8”, la Longcross Studios. Ei au fost însoțiți de regizorul filmului, Christopher McQuarrie, și soția acestuia, Heather. Marian are 66 de ani și o carieră în afacerile imobiliare. Cei doi mai au două surori.

Una din ele, în trecut, s-a ocupat de imaginea actorului, dar acesta a concediat-o în 2005, când a decis să apeleze la o companie de PR adevărată.  De atunci, sora Lee Anne a continuat să se implice în  gestionarea acțiunilor caritabile ale fratelui vedetă. Cealaltă soră a lor, Cass, este femeie de afaceri, domeniul ei de activitate fiind HORECA.

Tom Cruise, copilărie complicată

Vedeta a avut o copilărie complicată. Tatăl lui Tom, Thomas Cruise Mapother III, era un abuzator alcoolic, care și-a părăsit familia când Tom avea 11 ani. El, surorile lui și mama Mary au trebuit să se descurce fără ajutor. Ca să-și întrețină copiii, mama avea trei slujbe, iar adolescentul Tom s-a angajat pentru a-l ajuta financiar pe părinte.

Tom Cruise
În ciuda copilăriei dificile, Tom Cruise a reușit să ajungă o mare vedetă 9Instagram)

Cunoscut pentru faptul că își ține viața personală departe de ochii publicului, Tom Cruise a rămas apropiat de cele trei surori ale sale, Marian, Lee-Ann și Cass. Mama actorului, Mary Lee, a decedat în 2017.

Tom Cruise, apariție surprinzătoare

Pentru aniversarea lui Cruise, cei mai buni prieteni ai actorului de la Londra, cuplul David și Victoria Beckham, a distribuit o imagine de grup cu toți trei și mesajul că vedeta nu îmbătrânește deloc. Întâlnirea dintre Tom Cruise și sora lui, Marian, vine la scurt timp după o altă ieșire în familie, cu fiul său Connor, pe care l-a adoptat împreună cu fosta sa soție, Nicole Kidman.

Soții David și Victoria Beckham, prietenii lui Tom Cruise, l-au felicitat de ziua lui (Instagram)

Deși menține o relație strânsă cu Connor și cu celălalt copil adoptat, Isabella, Cruise are o relație tensionată cu singura sa fiică naturală, Suri, de 18 ani, din căsătoria cu Katie Holmes. De altfel, recent, Suri a renunțat la numele de familie Cruise și acum se numește Suri Noelle, acesta fiind numele de fată al mamei sale, subliniind înstrăinarea continuă de tatăl ei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre