Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face Monica Tatoiu în fiecare săptămână ca să arate ca scoasă din cutie. Rezultatele sunt pe măsură

Ce face Monica Tatoiu în fiecare săptămână ca să arate ca scoasă din cutie. Rezultatele sunt pe măsură
Dintotdeauna Monicăi Tatoiu i-a plăcut să fie feminină și nu se lasă. Afacerista arată mai bine ca niciodată, dar pentru asta face sacrificii.

Fosta patronă a Oriflame le-a dat și un sfat domnișoarelor. Ca să fie femei adevărate trebuie să fie frumoase, dar și educate. Altfel, nu se poate….

Pentru că are mare grijă de imaginea ei, Monica Tatoiu are grijă întotdeauna la alimentație, iar dacă se întâmplă să ia câteva kilograme în plus, apelează imediat la dieta balerinei și problema se rezolvă imediat. „Mă urc pe cântar în fiecare dimineață. Am grijă și la alimentație. Trebuie să faci totul cu măsură, sport și dietă. Eu țin dieta balerinei care mă ajută să dau rapid jos kilogramele în plus”, a spus vedeta.

„În fiecare săptămână câte puțin, câte o procedură. Nu mă duc să îmi bag o tonă să nu mai pot mișca fața”

Pe de altă parte, Monica Tatoiu spune că nu se dă în lături de la intervențiile estetice, din care face puțin câte puțin, în fiecare săptămână. Iar medicul estetician pe care îl are, care a lucrat cu tatăl său, face adevărate minuni. „Eu abia ce mi-am făcut o intervenție de blefaroplastie. Intervenția asta te face să arăți cu 10 ani mai tânără. Am fost recent și mi-am pus acid hialuronic și botox.

Am un medic foarte bun. În primăvară și în toamnă, mă duc în fiecare săptămână și fac ori botox, laser, hialuronic și mezoterapie. În fiecare săptămână câte puțin, câte o procedură.

Monica Tatoiu nu se dă în lături de la operațiile estetice

Nu mă duc să îmi bag o tonă să nu mai pot mișca fața. Mai este și materialul clientului. Medicul este timișorean, a fost studentul tatălui meu. Pot spune că știu exact pe mâinile cui m-am lăsat”, a mărturisit afacerista pentru Fanatik.

Nu le suportă pe femeile care exagerează

În schimb, Monica Tatoiu le recomandă fetelor care exagerează cu operațiile să se oprească, pentru că se vor trezi cu efect invers. „Femeilor din generația aceasta le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri: Marlyn Monroe, Audrey Hepburn, nu mai spun de Jean Seberg pe care o ador. Fetele acestea tinere au ajuns să exagereze cu intrvențiile la față.

„Medicul meu îmi spune că vin fetele la el să le pună silicoane uriașe. Să ajungă la măsura G la sutien”

Eu nu sunt împotriva lor, mai ales că și eu am. Ceea ce este în neregulă este faptul că exagerează și ajung să aibă niște buze de nu li se mai vede chipul. Medicul meu îmi spune că vin fetele la el să le pună silicoane uriașe. Să ajungă la măsura G la sutien. Și medicul meu, fiind un bărbat cu un simț estetic bun, le trimite la alții”, a declarat Monica Tatoiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre