Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce mănâncă marile vedete la premiile Oscar. Brad Pitt adoră acest preparat

Ce mănâncă marile vedete la premiile Oscar. Brad Pitt adoră acest preparat
Actorii de la Hollywood sunt cunoscuți și iubiți de întreaga lume, iar luxul în care se scaldă ajunge de multe ori la urechile fanilor. Deși ne-am aștepta ca celebritățile de pe covorul roșu să mănânce tot felul de preparate care mai de care mai impresionante, mai sunt și momente în care aceștia dovedesc că lucrurile nu stau chiar așa.

Oscar-urile sunt considerate cele mai importante premii din domeniul actoricesc, iar acestea au loc în fiecare an în luna martie. Cu acest prilej, celebritățile îmbracă tot felul de creații ale marilor case de modă și își etalează bijuteriile scumpe, sau pe cele unicat, care de obicei sunt împrumutate pentru ocazii speciale și sunt tot timpul înconjurate de pază, până ajung la loc sub cheie. 

Cel mai probabil doamnele nu mănâncă cu câteva zile înainte de marele eveniment, pentru a se asigura că vor încăpea în rochii. În ceea ce privește domnii, ne putem aștepta că aceștia să facă pregătiri la sala de sport sau la spa, înconjurați de o armată de specialiști care să le aranjeze bronzul perfect, zâmbetul alb strălucitor și costumele de zeci de mii de dolari. 

Cină ad-hoc înainte de decernare 

Totuși, sunt momente în care cei mai cunoscuți oameni ai planetei dovedesc că sunt la fel de normali ca restul și au activități cât se poate de comune. Un astfel de moment s-a petrecut la premiile Oscar din 2014, când prezentatoarea Ellen DeGeneres și-a dat seama că îi este foame, așa că s-a hotărât să comande pizza. Și nu a comandat doar pentru ea, ci și pentru cei din jurul ei, care așteptau să înceapă decernarea. 

Sursa foto: Facebook

Când a ajuns livrarea, DeGeneres a glumit: „Nu am bani, cine are bani aici? Sandy (n.r. Sandra Bullock), ai mulți bani, îi poți da tu? Unde este Harvey Weinstein? Nu te presez, sunt doar un miliard de oameni care urmăresc, fă orice simți că este corect.”

Ce sortiment au ales Brad Pitt, Julia Roberts și Meryl Streep

Pizza i-a bucurat pe cei prezenți și ținând cont de faptul că decernarea dura aproximativ 3 ore, timp în care nimeni nu avea acces la mâncare, o serie de celebrități au acceptat bucuroase câte o felie. Au fost, bineînțeles, doamne care țineau la siluetă și au refuzat oferta, cum ar fi Angelina Jolie. 

Printre vedetele care au apreciat gestul și s-au servit cu deliciosul preparat s-au numărat și Brad Pitt, Julia Roberts, dar și Meryl Streep. Astfel, Brad Pitt a luat o felie și a anunțat că îi place pepperoni, urmat de Julia Roberts care întâi s-a asigurat că există și pizza cu brânză. Și Meryl Streep s-a servit cu două felii de pizza cu brânză, una pentru ea și cealaltă pentru soțul ei. Printre cei care au participat la festin s-au numărat și Jennifer Lawrence, Martin Scorsese și Harrison Ford. 

Boris Johnson și Ursula von der Leyen, conversații secrete la telefon. Mărul discordiei, peștele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre