Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce note a avut la școală Mirela Vaida

Ce note a avut la școală Mirela Vaida
Mirela Vaida a devenit cunoscută datorită emisiunii ”Acces Direct”. Este frumoasă, talentată și deșteaptă. Toate aceste calități au venit o dată cu educația serioasă pe care a primit-o de când era micuță.

Mirela Vaida a muncit mult până să ajungă apreciată. A învățat de mică, e drept, cu profesori severi. Timp de șapte ani, a cântat la nunți, doar de dragul de a fi apreciată.

Ce note a avut la școală Mirela Vaida

Mirela Vaida (39 de ani) s-a pus cu burta pe carte de când era micuță. ”Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic!”, a declarat prezentatoarea de la ”Acces direct” pe rețelele de socializare.

Așa se face că vedeta Antena 1 a avut doar note mari la liceu, unul de Informatică, pe care l-a terminat cu o medie mare, 8,83. De la an, la an, a învățat tot mai bine, iar în clasa a XII-a a avut media generală 9,71.

Examenul de Bacalaureat l-a trecut cu brio. La final, a obținut note peste 9 la toate materiile de la examen. Deși pe vremea aceea nu erau deloc ușoare examenele, prezentatoarea tv s-a pregătit, și se poate mândri media generală de 9.62.

”Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era neiertator!”, a povestit vedeta.

Mirela Vaida și arătat diploma de Bac

Mirela Vaida a terminat Facultatea de Drept

S-a înscris la Facultatea de Drept a Universității București și a obținut la examenul de licență media de 9.35. Mirela Vaida a terminat două mastere, unu în Dreptul Comunității Europene, și Comunicare și Relații Publice, scrie capital.ro.

Prima sa apariție a fost de cântăreață la un postul local din Iași. Era la liceu, în clasa a XI-a. „Trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004 şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, a declarat vedeta.


Mirela Vaida ”s-a dat” cu cămila și a făcut scufundări

Cum era și ce făcea Mirela Vaida înainte să devină prezentatoare la Acces Direct

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre