Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Ibacka și Cabral ascund un secret despre cel de-al doilea copil. Totodată, lumea vorbește că…

Andreea Ibacka și Cabral ascund un secret despre cel de-al doilea copil. Totodată, lumea vorbește că…
Să fii mamă de doi copii e cea mai mare binecuvântare pe care o femeie o poate primi de la Divinitate. Andreea Ibacka știe cel mai bine asta.

Andreea Ibacka și-a emoționat prietenii din online cu micuții ei delicioși.

Ce poreclă a primit Namiko de la celebrii părinți Andreea Ibacka și Cabral

Chiar dacă are câțiva anișori, Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka are pagină de instagram. Ca orice vedetă în devenire. Recent, mama a postat o fotografie delicioasă cu fetița și micuțul poreclit „Ragnar”. Se pare că poza a fost făcută la puțin timp după ce Andreea l-a adus pe micuț acasă. Ragnar apare cu spatele, iar mămica a făcut și un comentariu pe măsură.

„E mic piticul ăsta… da’ mie-mi place de el. Mă rog, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…”, au fost cuvintele Andreei. Așa cum era de așteptat, fanii au sărit cu tot felul de comentarii.

Înainte ca bebe să vină pe lume, într-un interviu acordat revistei Unica, Cabral a declarat că Namiko a fost poreclită Petunia. „Și ăsta este «Taz», că face urât, așa i se zice, «Taz», o fi «Taza» sau «Tazu», vedem. Mi s-a raportat că acolo înăuntru face scandal”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Totodată, încă nu se știe numele oficial al fiului lor, preferând să îl prezinte publicului după aceste trei porecle: Ragnar, Leagăn (după dorința surorii sale, Namiko) și Taz.

Secretul vizavi de numele băiețelului nu va putea fi ținut pentru mult timp, deoarece soții Ibaka au început pregătirile de botez. Pe invitații, dar și pe ornamentele specifice evenimentului, va fi dezvăluit marele secret. Surse apropiate cuplului susțin că secretomania se bazează pe o tradiție creștină, de a nu spune copilului pe nume până nu primește taina botezului.

Inoke, prima fiică a lui Cabral nu mai vorbește cu prezentatorul

Fericit în relația cu Andreea, Cabral are probleme cu fosta soție, Luana și fiica lor, Inoke. Ajunsă la 19 ani, tânăra nu mai vrea să vorbească cu tatăl său de o perioadă. Cu câteva luni în urmă, Cabral spunea că e posibil să păstreze distanța pentru că s-a maturizat și nu mai are nevoie de sfaturile lui.

“Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. (…) E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral, potrivit cancan.ro.

Cabral și Luana au divorțat în 2005.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre