Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce relație au, de fapt, Bianca Drăgușanu și turcul gelozit de Alex Bodi

Ce relație au, de fapt, Bianca Drăgușanu și turcul gelozit de Alex Bodi
De ceva vreme, lumea mondenă vorbește despre Bianca Drăgușanu care s-ar fi reorientat spre un miliardar turc. Și Alex Bodi se manifestă gelos din închisoare.

Ultimele vizite ale Biancăi la Istanbul au fost, unele, și prilej de vizită la miliardarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Ea a mai postat melodii de dragoste în care i-a dat tag turcului, iar acesta a preluat pe conturile lui de socializare postările. Au mai scris, la story și că le e dor unul de altul. Dar „poveștile” dispar după 24 de ore. Strategia e bună.

Acum, Bianca Drăgușanu a fost întrebată de fostul ei soț dacă are o relație cu Şıklaroğlu. Ba mai mult, miliardarul din Mediaș spune că va avea o discuție „de băieți” cu acesta, când va ieși din pușcărie. Blondina e de părere că e treaba lor, în ceea ce o privește, ea știe clar cum stau lucrurile cu acesta.

Cum spune Bianca Drăgușanu că a început relația cu turcul

Într-un interviu pentru Antena Stars, în cadrul căruia milionarul și-a prezentat și casa pentru prima dată, Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au vorbit despre relația lor actuală. Fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că omul de afaceri turc a abordat-o inițial pe când ea încă forma un cuplu cu acte cu afaceristul.

„Ne-am cunoscut pe Instagram. Cred că acum un an mi-a scris, dar eu eram căsătorită. Da, eram căsătorită. Şi mi-a verificat profilul şi a văzut că sunt căsătorită, deci nu am răspuns…”, a spus Bianca Drăgușanu.

Cengiz Şıklaroğlu: „Bianca este foarte diferită”

Cengiz Şıklaroğlu a ieșit din închisoare în urmă cu patru luni și, deocamdată, după spusele lui, are probleme mai arzătoare de rezolvat. Nu prea are timp să se îndrăgostească. Dar, dincolo de problemele de afaceri, nu poate să rămână indiferent la farmecele Biancăi.

„Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine”,  a dezvăluit miliardarul turc la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Oana Roman s-a făcut creață. Încearcă să ascundă probleme grave

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre