Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat în căsnicia Loredanei cu Andrei Boncea

Ce s-a întâmplat în căsnicia Loredanei cu Andrei Boncea
Niciodată Loredana Groza, starul și diva muzicii românești, nu a vrut să confirme zvonurile despre separarea ei de bărbatul cu care s-a căsătorit în 1998 și este tatăl copilului ei. Iată că vestea despărțirii vine de la tatăl artistei. Este povestea momentului, a unei căsnicii de 25 de ani.

S-a scris de multe ori despre despărțirea, divorțul, separarea Loredanei de Andrei Boncea, bărbatul cu care a plecat pe drumul vieții, naș de cununie fiindu-le Florin Călinescu. Niciodată, însă, diva nu a negat și nici nu a comentat zvonurile apărute în presă sau în mediul showbiz-ului. Ba din contră, cel puțin în anii 2020 și 2021, a vorbit sau a apărut împreună cu soțul ei. La un moment dat a și dat o explicație pentru faptul că nu se afișează decât rar cu Andrei Boncea.

„Andrei e un tip foarte discret și nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea blițuri”, spunea presei Loredana.

Iar soțul Loredanei Groza nu a părut deloc afectat de aparițiile cântăreței, ci dimpotrivă, mulți ani mariajul acestora s-a arătat solid. Când s-a petrecut separarea nu știm, dar știm că, pe 10 iunie 2021, când Loredana și-a sărbătorit ziua de naștere, Andrei Boncea a fost alături de ea la marea petrecere.

Azi, însă, tatăl artistei, Vasile Groza, a declarat pentru Cancan, că fiica sa și soțul ei s-au separat, dar au o relație normală și că nici pe el, nici pe artistă nu-i interesează unde s-a mutat acesta.
„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus acesta.

Loredana Groza cu tatăl ei. (Facebook)

Probabil că Loredana a aflat despre această declarație de pe internet, ea fiind plecată de mai mult timp într-o vacanță în India.

„Ea urmează să sosească din India, încă e într-o vacanță pe care trebuia să o aibă. De-o viață cântă și nu și-a luat niciodată. De comun acord, toți din trupă au plecat în concediu”, a spus tatăl Loredanei.

Cum și-a apărat Loredana iubirile, de-a lungul timpului

La începutul anilor 90, Loredana, aflată în plină ascensiune, a trăit o poveste de dragoste cu chitaristul Marian Ionescu, de la Direcția 5. A fost o mare iubire, știută de artiștii din showbiz și jurnaliști deoarece cei doi nu se ascundeau, în ciuda faptului că Marian era căsătorit și-l avea pe Carmin, primul său copil. Separarea de soție nu a constituit un eveniment tocat de presa mondenă, însă ieșirile, câteodată violente, ale chitaristului față de Loredana au constituit subiect. Tinerei de atunci, îndrăgostită teribil, i-a fost greu să iasă din relația toxică, dar totuși despărțirea s-a produs. N-a vorbit în public niciodată prin ce a trecut. Și cu viața alături de Andrei Boncea a fost foarte rezervată de-a lungul anilor.

Declarația lui Florin Călinescu despre căsătoria Loredanei cu Andrei Boncea

Loredana și Andrei Boncea au devenit o familie cu acte în regulă în 1998. Andrei era director al postului Pro Tv, televiziune cu care și Loredana Groza avea contract.

Loredana este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea și împreună au o fiică, Elena, născută în același an

A fost nunta anului, iar naș le-a fost Florin Călinescu. Celebrul actor le-a botezat şi copilul.

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul. Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie până la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.

Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, a spus Florin Călinescu, într-un interviu mai vechi, despre cuplul pe care l-a nășit.

Declarațiile Loredanei despre căsnicia ei și zvonul despre divorț. „Soțul nu este gelos absolut deloc”

Deși artista nu prea a vorbit despre viața sa personală totuși, în 2014, a acceptat un scurt interviu pentru cancan.ro. Iată câteva declarații interesante!

„Mai bine nemăritată, decât nefericită sau divorțată. Cred foarte mult în libertatea femeii și cred că este foarte greu să-ți găsești jumătatea cu adevărat. Care să se potrivească perfect cu tine. Am avut norocul ăsta să dau peste un tip înțelept, calm, zen. Care nu numai că mă inspiră, mă susține și niciodată nu am avut conflicte. Nu este gelos absolut deloc, deși poate ar fi avut motive că sunt mai mereu pe drumuri. Din contră, este mândru de mine. Așa bărbat mai rar. Nu s-a pus niciodată vorba de un divorț. Nu există nici măcar discuții în contradictoriu”, a spus Loredana.

Legat de relația cu fiica sa, atunci adolescentă, artista a arătat și cum sunt ei ca părinți.

„Am vrut să avem pentru fetița noastră un mediu plăcut în casă. în care să fie pace, să fie liniște, să nu fie jigniri sau discuții care sunt legate de material. De multe ori, vorbind de copilăria mea, pot să zic că te marchează, dar am vrut să depășim acea fază. Să fim altfel, să fim niște părinți ca niște prieteni, să avem o comunicare directă fără acea severitate și duritate învechită pe care, fără să vrem, generația noastră a avut-o”, a spus Loredana Groza.

În anul 2021, Lori și Boncea au aniversat 23 de ani de căsnicie

În anii trecuți, de multe ori fanii și presa au crezut că sunt despărțiți, însă mariajul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea nu se destrămase încă în urmă cu doi ani.

Artista a declarat, într-un interviu acordat unei reviste pentru femei, că secretul unei căsnicii de lungă durată îl reprezintă încrederea și înțelegerea: „Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”.

În 2021, Loredana era jurată la X Factor și-a serbat ziua de naștere și aniversarea a 23 de ani de căsătorie. La petrecerea, pe care a filmat-o chiar diva, a fost invitat și un renumit manelist, Luis Gabriel, alaturi de care Loredana a dansat și a întreținut atmosfera, sub privirile soțului ei.

Chiar atunci, Loredana Groza povestea că este nevoită să își împartă mereu timpul între familie și carieră. Cu toate că are multe proiecte în desfășurare pe plan profesional, artista spunea că nu își neglijează familia, fiica sa având 23 de ani: „Atunci când sunt acasă, las deoparte toate problemele legate de carieră și încerc să mă dedic familiei mele, atât cât îmi permite timpul. Gătesc, fac curat, sunt gospodina ideală”, a povestit cântăreața.

Se pare că totuși nu a fost de ajuns, dacă căsătoria ei s-a destrămat, așa cum a anunțat tatăl. Divorțul nu a intervenit încă, deci șanse de împăcare mai pot exista. Doar cei doi soți știu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre