Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu Anamaria Pantaze, câștigătoarea emisiunii „Românii au talent”. Ce s-a ales de croitoreasa talentată

Ce se întâmplă cu Anamaria Pantaze, câștigătoarea emisiunii „Românii au talent”. Ce s-a ales de croitoreasa talentată
Cu trei ani în urmă, Anamaria Pantaze uimea juriul și telespectatorii emisiunii „Românii au talent” cu talentul său incredibil.

După ce a fost marea câștigătoarea a emisiunii „Românii au talent”, Anamaria Pantaze a crezut că a dat norocul peste ea.

Ce se întâmplă cu Anamaria Pantaze, câștigătoarea emisiunii „Românii au talent”. Ce s-a ales de croitoreasa talentată

A crezut că viața i se va schimba radical odată ce a devenit marea câștigătoare a emisiunii „Românii au talent”. Anamaria Pantaze a încercat chiar să-și facă o carieră artistică, și a lansat în iulie 2020 prima ei melodie, „Visuri la cornete”. Dar pandemia i-a tăiat aripile, iar acum, femeia, un munte de talent, este șomeră. Și a rămas și fără banii din premiu. Recent, ea a povestit la ProTV prin ce trece în aceste momente.

„Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele”

Femeia spune că nu vrea să se întoarcă la croitorie, ci să se ocupe de muzică. Are câteva interviuri și speră că va găsi o rezolvare a problemei și va găsi de muncă. „După concurs am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă.

Nu, momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. (…) Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două. Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele”, a declarat Ana Maria Pantaze.

Și-a cumpărat un apartament

Chiar dacă acum nu mai are bani din premiu, măcar a realizat ceva: și-a cumpărat apartamentul la care a visat toată viața. „Nu, nu mi-am făcut mari planuri după ce am câștigat. Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă.

În rest, nimic. Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu”, a mai spus ea în emisiunea „Vorbește lumea”.

„Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb”

Nici la capitolul iubire, Anamaria n-a fost mai norocoasă, dar încă speră că bărbatul care e să fie al ei, va veni. „Nu am verighetă. Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: «Uite, vreau să te iau de nevastă». Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate. Ultima cerere? Wow.

Cred că acum câteva luni. Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb. Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei”, a mai declarat Ana Maria Pantaze.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre