Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce suferințe ascunde Dana Rogoz, fetița-minune ”Abramburica”

Ce suferințe ascunde Dana Rogoz, fetița-minune ”Abramburica”
Dana Rogoz se declară fericită alături de soțul și cei doi copilași. Însă, ascunde multe suferințe care o fac să plângă când nu o vede nimeni.

Fetița-minune din ”Abramburica”, serialul pentru copii din anii ʹ90, are acum 35 de ani. Dana Rogoz are doi copilași minunați, Vlad de 6 ani și Lia Elena, o bebelușă de aproape șase luni. Însă, când vine vorba despre tatăl ei, actriței i se umezesc ochii.

Ce suferințe ascunde Dana Rogoz

Actrița Dana Rogoz și-a pierdut în urmă cu ceva vreme tatăl, însă nu a putut vorbi despre această pierdere așa cum și-ar fi dorit până acum, scrie fanatik.ro.

Moartea acestuia a intervenit la scurt timp după ce vedeta l-a născut pe Vlad, în 2014. Nu avea o relație apropiată cu părintele ei, care divorțase de mama ei.

Dana Rogoz spune că poartă foarte multe regrete în suflet și că acum, când are puterea să vorbească despre acest episod dureros, vede lucrurile cu alți ochi. Actrița spune că l-a iertat pe tatăl ei pentru răul pe care i l-a produs la un moment dat, iar acum este împăcată cu asta și regretă că nu îl mai are.

„Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete.  Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații. Până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a declarat Dana Rogoz la PRO TV.

Dana Rogoz s-a căsătorit cu un bărbat cu 18 ani mai mare decât ea

Actrița este obișnuită cu publicul de la vârsta de 3 ani. A cântat în grupul Minisong, apoi a fost cunoscută și îndrăgită în toată țara pentru rolurile din „Abracadabra” și „La bloc”, seriale care au făcut istorie în televiziunea din România.

Acum are 35 de ani și este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Avea 19 ani când s-au căsătorit, iar el avea 37 de ani. Și-a părăsit soția și băiatul, Barbu, pentru a se căsători cu Dana Rogoz.

Cei doi s-au căsătorit în 2012, iar din mariajul lor a rezultat un băiețel pe nume Vlad și o fetiță, Lia Elena.


Nana Mouskouri a cântat în 15 limbi, pe toate continentele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre