Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai frumos anunț de divorț Made in Romania!

Cel mai frumos anunț de divorț Made in Romania!
Cornel Ilie de la trupa Vank a dat publicului său o veste cu gust amar: Divorțează de mama celor doi copii ai lui!

Nu e locul și timpul pentru a enumera aici calitățile artistului Cornel Ilie. Dar ele, cu siguranță, vor răzbi din mesajul pe care l-a postat acesta pe pagina lui de Facebook. Este cel mai frumos anunț despre un divorț făcut public în România de vreo vedetă.

„Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.
Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.
Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a postat Cornel Ilie pe contul de socializare, anunțând astfel că mariajul lui cu Eliza Suditu, care a început în 2015, s-a încheiat.
În același timp, Eliza (30 de ani) a publicat pe pagina ei de Facebook o fotografie care sugerează ceea ce este de acum înainte universul ei: o poză cu cei doi copii.

Comentariile la anunțul făcut de Cornel Ilie au început să curgă imediat ce artistul a postat anunțul.

Dorin Chiotea Io zic să va mai acordati timp, Cornele. Rabdare mai multa unul cu altul. Stati fata in fata si ASCULTATI-VA reciproc. Asa se lamuresc neintelegerile. Bagati-va mintile-n cap, frate! Vrajeala asta cu „am ramas prieteni”, „exista dragoste dupa iubire” etc e buna sa o pui pe portative. Hai, va pup, va iubesc! Astept vesti wooaw.

Sav Mariana-Lucia Împreună sau separat, important e să vă fie bine!
Copiilor, să le fie bine! De dragul lor, veți rămâne prieteni pentru că deciziile privind buna creștere le veți lua tot împreună. Fiți fericiți pentru ceea ce ați construit atunci când v-ați fost alături unul, celuilalt și nu uitați că, înainte de toate, sunteți și veți rămâne părinți.
Doamne ajută să fie bine pentru toți!

Livia Stama Fooooarte frumos spus și procedat… Fiecare are drumul lui in viață.. Nu trebuie să ne pierdem speranța… Drum lin și frumos amândurora!

Alina Mihaela Grigore Felicitari pentru intelepciunea cu care ati tratat aceasta “despartire”! Spun “despartire”, deoarece veti fi mereu impreuna pentru copiii vostri!

Georgiana Fluster nu pot sa cred asa ceva,eu am vazut cata dragoste exista intre voi,aveti doi copii minunati

Incredibil cum poate arăta Martha Stewart la 79 de ani! Ce accesoriu a făcut să fie la modă

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre