Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretul cel mai mare al actriței din „Dr. Quinn”. După o carieră de 50 de ani, nimeni nu s-a prins

Secretul cel mai mare al actriței din „Dr. Quinn”. După o carieră de 50 de ani, nimeni nu s-a prins
Generații întregi de români au admirat-o în serialul Dr.Quinn. Dincolo de rolul savuros, femeile au fost invidioase pe părul ei lung și bogat. Dar ce să mai zică acum, când vedeta a ajuns la o venerabilă vârstă, iar peste părul ei, lung, în valuri pare că nu a trecut defel timpul. Are însă un mare secret.

Acum actrița a împărtășit „Cel mai mare secret al lui Dr.Quinn”, și nu este despre cum reușește să își păstreze părul lung castaniu.  Deși, podoaba ei capilară arată fabulos, mai ales pentru o bunică ce a împlinit recent 70 de ani.

Actrița Jane Seymour spune că își spală părul și îl tratează cu balsam în fiecare zi. Dar mai e ceva. Nu o invidiați prea tare. Poate liniștitor pentru simplii muritori, regimul ei are ceva mai mult decât atât.  Jane Seymour, după o carieră de 50 de ani în lumina reflectoarelor, recunoaște că are nevoie de puțin ajutor din sticluța de culoare. „Am ceva gri acolo, dar nu sunt pe deplin căruntă”, a dezvăluit ea astăzi în revista The Mail din Sunday You.

Și tu poți să îți îngrijești părul ieftin, ca și Jane Seymour

„Are nevoie de colorare. Folosesc produse Goldwell la fiecare trei sau patru săptămâni, de la coaforul meu”, spune artista. Ea folosește o vopsea cu fibre naturale, iar stilistul o aplică în trei nuanțe diferite. Acestea asigură o aparență de păr natural. Dacă nu ar recunoaște că își vopsește părul, nimeni nu ar ști acest lucru. Pletele ei par exact ca ale unei tinere care nu a văzut vopseaua în viața ei.

Dar mai sunt niște trucuri de care Jane Seymour nu se dezlipește. De exemplu evită categoric ustensilele de coafare încălzite. Își usucă părul natural, și nu folosește placa sau ondulatorul. Dacă facem un bilanț despre cât cheltuie pentru îngrijirea părului, veți fi uimiți să aflați că, deși e o vedetă cu conturile pline de bani, produsele folosite sunt mai mult decât accesibile.

Poate doar peria ei de păr să fie o „fiță” scumpă. E un produs Mason Pearson de 95 de lire sterline. În rest, folosește șampon pentru volum Phyto, la un preț surprinzător de accesibil, 14  lire. În rutină mai e inclusă și o mască de păr de 27 de lire, de la același brand, și un balsam  care costă 19 lire.

Cel mai mare secret al lui Dr. Quinn

Vedeta e mândră de ridurile ei și nici în ruptul capului nu s-ar da pe mâna esteticienilor. Nici nu se gândește la injecții cu botox. „Nu vreau să fac nimic permanent, spune ea. Sunt sculptor, așa că știu că odată ce schimbi un lucru, vrei să schimbi altul și apoi urmărești un fel de iluzie păpușă Barbie”.

Pare că este neverosimil, așa că actrița insistă: „Oricum, fața mea este strâmbă. Am doi ochi care au, fiecare, culori complet diferite, zâmbet strâmb, totul e strâmb… Și am și niște riduri”. Vedeta are un ochi de culoare verde și unul căprui.

Actrița, care a jucat în Dr. Quinn, femeia doctor în anii 1990, se bucură de o renaștere în carieră cu două filme, o comedie și o un serial dramatic în curs de desfășurare. Asta după ce, aproape că a renunțat la actorie la scurt timp după ce a apărut în filmul din 1973, Live And Let Die, când un producător a încercat să o abuzeze.

Și mai e un detaliu pe care poate nu îl știați. A pozat pentru Playboy la 67 de ani. „Am crezut că sunt nebuni să întrebe!”, dezvăluie artista. Acum Jane Seymour joacă alături de Robert De Niro în noul film produs de Amazon Prime, The War With Grandpa și este, de asemenea, pe punctul de a reveni alături de Michael Douglas în foarte apreciatul său serial de comedie, pe Netflix, The Kominsky Method.

Sursa foto: Instagram

O femeie din Anglia spune că a fost răpită de extratereștrii de 50 de ori. Are și dovezi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre