Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra Adele, o bețivă de top. De ce a spus acum: „E plictisitor…”

Celebra Adele, o bețivă de top. De ce a spus acum: „E plictisitor…”
Când a lansat piesa „I drink wine” ( Eu beau vin – n.r.), nimeni nu s-a gândit că vedeta ar avea chiar probleme. Acum aceasta recunoaște că a avut o perioadă bună de timp în care a băut fără măsură.

Celebra interpretă Adele a făcut cea mai radicală schimbare în viața ei. Ea a anunțat că a renunțat la alcool de trei luni și jumătate. Nu este foarte încântată de această decizie însă, se pare, nu are de ales.

Citată într-un articol exclusiv din Daily Mail, Adele nu s-a ferit să spună că acum un deceniu era la limita alcoolismului. Artista britanică a povestit în timpul unui concert în Las Vegas: „Am încetat să mai beau alcool acum vreo trei luni și jumătate. E plictisitor. Adică, am fost aproape alcoolică pentru mult timp, când aveam 20 și ceva de ani. Am renunțat și la cafeină”.

Adele, în pragul alcoolismului: „Era 11 dimineața și băusem deja vreo patru sticle cu vin”

Declarația vine după ce în luna martie, artista a dezvăluit că în timpul lockdown-ului impus în timpul pandemiei de Covid, într-o singură zi a băut patru sticle cu vin înainte de prânz, mai scrie Daily Mail. Declarația a făcut-o tot în Las Vegas cu un pahar cu vin în mână. „Îmi amintesc că în perioada Covid, era 11 dimineața și băusem deja vreo patru sticle cu vin. Spusesem că în 2020 vreau să-mi scot noul album, dar eram cu toții acasă și beam în mare parte”.

Așadar, Adele a fost o bețivă de top. Artista a dezvăluit și că obișnuia să bea alcool de la vârste fragede. La 20 de ani era „aproape alcoolică”, după cum s-a exprimat. Amintim că și în 2021, Adele a mai luat o pauză de la alcool, după ce tatăl ei a murit în urma unui cancer intestinal. În aceeași perioadă a reușit să își schimbe modul de viață și să slăbească, ajungând la silueta de invidiat pe care o etalează în prezent.

Ce se ascunde în spatele deciziei lui Adele

Adele recunoaște că a renunțat la alcool și cafeină, aceste două băuturi fiind primele indicate de medici și nutriționiști a fi eliminate din consum în cazul unor afecțiuni severe. Inclusiv pacienților cu diagnostic oncologic li se poate recomanda renunțarea la alcool sau cafea.

Când s-a lăsat de bput, în 2021, Afele a reușit și să slăbească foarte mult (Sursa foto: Instagram)

Explicația medicilor care promovează aceste restricții este că alcoolul și cafeaua cresc aciditatea în corp, în timp ce pacienții ar avea nevoie de o reducere a acidității, lor fiindu-le recomandată o dietă alcalinizantă. Pe de altă parte, orice cură de detoxifiere a organismului presupune și renunțarea (temporară măcar) la stimulente cum ar fi alcoolul sau cafeaua. Persoanele predispuse la anxietate și cele cu afecțiuni digestive, arată medicii, ar trebui să nu consume cafea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre