Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebri pensionari ai tenisului rup gura târgului în materie de iubite. Ilie și Țiriac sunt pe listă

Celebri pensionari ai tenisului rup gura târgului în materie de iubite. Ilie și Țiriac sunt pe listă
Au ieșit de mult din turneele de tenis, dar Continuă să țină prima pagină a ziarelor. Nu are neapărat legătură cu sportul. Două mari vedete ale tenisului mondial, una de la noi și alta din străinătate, para fi în competiție, etalând noile cuceriri. iubitele lor sunt cu zeci de ani mai tinere.

Boris Becker a fost surprins într-o stare foarte bună alături de noua sa iubită, Lilian de Carvalho Monteiro, și copiii săi, luni, pe o plajă din Ibiza. Fostul campion nr. 1 la tenis, acum la vârsta de 52 de ani, se relaxează la maximum alături de fiul său, Amadeus (10 ani), cu care construiește castele de nisip. Tenismanul a fost surprins îmbrăcat într-un tricou lejer gri și niște pantaloni scurți marca Puma. Atletul german s-a protejat împotriva soarelui, purtând niște ochelari rotunzi de soare și o șapcă cu cozorocul întors.

De cealaltă parte, privirile tuturor au fost atrase de costumul de baie în două piese, negru, al iubitei sale, care lăsa prea spațiu imaginației.  Lilian de Carvalho Monteiro a făcut furori cu pielea sa bronzată și părul său în bucle lejere, outfitul fiind completat de o pereche de ochelari de soare pătrați.

Acestora li s-a alăturat și fiul mai mare al tenismanului, Elias, model în vârstă de 20 de ani, care, la bustul gol, a imortalizat împrejurimile, cu aparatul său de fotografiat.

Relație intensă de scurtă durată

După așa o vacanță superbă, pe cei patru îi așteaptă carantina. Familia va trebui să se carantineze 14 zile când se va întoarce în UK, deoarece Spania se numără printre țările cele afectate de pandemie, cu peste 290.000 de cazuri înregistrate.

Boris Becker și Lilian de Carvalho Monteiro au fost văzuți ca un cumplu prima dată abia luna trecută, dar se pare că au trecut rapid la următorul nivel și își petrec vacanța împreună.


Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit un an. Dar să o vedeți pe sora ei de 23!

Tequila Sunrise, cocktailul cu melodii și film


Înainte de Lilian, Boris a avut o relație cu Yoana Montero. Fostul campion de la Wimbledon s-a despărțit de modelul Lilly Becker (43), mama băiatului său, în 2018, după 9 ani de căsătorie și 13 ani de relație.

Țiriac ține steagul sus la 81 de ani

Pe de altă parte, marea glorie a tenisului românesc și mondial Ion Țiriac, defilează, de anul trecut, cu o nouă cucerire. La 81 de ani, și după ce a bifat numeroase relații amoroase, fostul mare jucător de tenis, care este și un om de afaceri prosper, cu o avere care îl clasează în topul celor mai bogați români din toate timpurile, nu duce lipsă de dragoste.

Ultima cucerire este Irina Deleanu, 44 de ani, fosta campioană la gimnastică ritmică. Deși au fost surprinși în numeroase rânduri împreună, cei doi se străduiesc să păstreze discreția asupra relației.

Cine e iubita marelui tenismen român miliardar

Frumoasa brunetă s-a căsătorit la doar 20 de ani și a făcut un băiat, pe nume David. După divorț, în 2004, s-a recăsătorit cu Șerban Pop, fostul șef al Fiscului, la momentul acela șeful de cabinet al ministrului Finanțelor, Mihai Tănăsescu. Cei doi au împreună o fetiță de 10 ani.

Căsnicia, însă, nu a durat. După trei ani cei doi s-au separat, iar Irina a intrat în posesia unei locuințe, evaluată la 800.000 de euro. Opt ani mai târziu, fosta gimnastă s-a iubit cu fiul fostului șef de la „Doi ş’un sfert” , Virgil Ardelean.

Femeile care au trecut prin patul lui Țiriac

Nici Ion Țiriac nu a fost un sfânt. În lunga sa viață au existat mai multe femei care i-au marcat existența. La 26 de ani, Ţiriac s-a iubit cu celebra campioană mondială la handbal Victoriţa Dumitrescu. Marea sa iubire a fost Erika Braedt, cu care s-a și căsătorit, în 1963. Au divorțat după doi ani, din cauza aventurilor Erikăi, despre care se spunea că l-ar fi înşelat pe tenismen cu regizorul Sergiu Nicolaescu.

Americanca Mikette von Issenberg a intrat apoi în viața lui Ion Țiriac, cu care a avut și primul copil, Ion Ion Ţiriac.
Heather MacLachlan a fost următoarea iubire, care a durat 8 ani, din 1984 până în 1992.

Ulterior, Țiriac a avut o relaţie cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană, care i-a dăruit doi copii: Ioana şi Karim. Aceştia locuiesc alături de mama lor, la Monaco.

În patul lui Ion Ţiriac au ajuns și Nadia Coroi, profesoară de sport la un liceu din Bucureşti, apoi Adriana Ichim, care a și scris o carte  despre relaţia cu afaceristul. S-a mai spus că tenismenul ar fi avut o relație și cu artista Anamaria Ferentz, dar confirmarea nu a venit niciodată. Și prezentatoarea TV Laurette a fost surprinsă de paparazzi la mare cu Țiriac, dar și în avionul său privat.

Sursa foto: Instagram , Daily Mail, Click, Wowbiz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre