Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrul cuier al lui Nicolae Guță. E șocant unde locuiește acum cântărețul. Video

Celebrul cuier al lui Nicolae Guță. E șocant unde locuiește acum cântărețul. Video
Nicolae Guță a făcut saci de bani, dar „lovelele” nu mai sunt punctul lui forte. Împăratul, așa cum mai este numit cântărețul, vrea doar să trăiască liniștit. Și le-a arătat fanilor și celebrul său cuier.

Dacă până nu demult Nicolae Guță se lăuda cu case luxoase, acum și-a schimbat opțiunea. Cântărețul a ajuns să locuiască într-o baracă, dar are un cuier celebru, glumește el, cum doar bunicii aveau.

Într-o postare pe TikTok un cunoscut de-al lui Nicolae Guță a arătat cum trăiește unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Artistul le-a făcut copiilor palate, dar el preferă să stea în două camere mai simple decât ar crede cineva. Cântărețul susține că în acest moment, pentru a fi fericit, are nevoie doar de liniște și sănătate.

„Ce ne arată nouă baraca lui unde stă?”

@catalinfilmeaza

#sadstory @Cristina Guta👑💎👑 #goviral #nicolaeguta

♬ Very Sad – Enchan

„S-a zis că stă acolo într-o baracă. Da, păi ce-mi trebuie mai mult? Uite aici stau eu și mă culc fain, frumos, aici e televizorul, ia uite, aici e banda când mai am eu chef să mai fac bandă. Și acum să arăt celebrul cuier al lui Nicolae Guță. Acolo-i chiuveta și, ce crezi? Am la țoale cât încape într-un tren. D-apăi, nici n-am timp să le port pe toate. Acum, o să spuneți: Bă, ăsta a înnebunit. Ce ne arată nouă baraca lui unde stă? Adică ce vreau să vă spun: Ce-i trebuie unui om mai mult decât să fie curat și să ai liniște și pace”, a spus cântărețul.

„Îmi pun scaunul aici și vorbesc cu mine și cu Dumnezeu”

Artistul a arătat că are Jiul la doi pași de casă și cel mai mulțumit este când se așează pe scaun aproape de apă și vorbește cu Dumnezeu. „Ia uite ce frumos trăiește Guță. Simplu, mă trezesc dimineața… Și mai aici o încăpere, pentru musafiri. Ce-i trebuie unui om mai mult? Să se dea mare? Să se dea șmecher? Să se dea grande?

Că cine sunt eu, să vezi ce casă am, ce bogăție am… Când plecăm, acolo unde mai târziu sau mai devreme toți plecăm, ia cineva vreo avere cu el? Am Jiul lângă mine aici, acum îmi pun scaunul aici și stau și vorbesc și cu mine și cu Dumnezeu vorbesc”, a povestit Nicolae Guță pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre