Simona Ionescu / Redactor Șef

Ceva important a grăbit nunta Simonei Halep. Să fi știut Ion Țiriac secretul?

Ceva important a grăbit nunta Simonei Halep. Să fi știut Ion Țiriac secretul?
Simona Halep a făcut pasul cel mare și toată lumea a rămas uimită, pentru că a fost ceva rapid și „la secret”. De ce a ales sportiva să se întâmple așa? - este întrebarea care a venit firesc după ce s-a aflat că Simona și Toni s-au căsătorit.

Simona Halep a făcut cununia civilă, însă departe de ochii curioșilor. Cum a decurs evenimentul.

Ceva important a grăbit nunta Simonei Halep. Să fi știut Ion Țiriac secretul?

A trecut puțin timp de când a primit inelul de logodnă și s-a și căsătorit cu iubitul său, Toni Iuruc. De ce să fi ales Simona Halep să facă cel mai important pas din viață atât de repede? Oare nu cumva există un motiv bine întemeiat? Să fie vorba de vreo sarcină, lucru pe care l-a știut doar Ion Țiriac, care a adus vorba voalat despre așa ceva? A sugerat el o anume perioadă atunci când a dat o declarație legată de decizia sportivei de a se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Dacă atunci Simona ar fi fost însărcinată într-o lună sau două, cu recuperarea de șapte, opt luni de care pomenea Țiriac, atunci toate s-ar lega…  „Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepţie să mai stea doi, trei ani.

Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt nişte fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să îşi refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzaţional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac pe 30 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, după ce Simona a anunțat că se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Au dormit separat în noaptea dinaintea cununiei?

Toni Iuruc a început ziua de 23 iulie 2021, când și-a unit destinul cu cel al iubitei sale la o frizerie, în buricul Capitalei, pe Calea Floreasca. Ulterior acesta a avut o întâlnire la Fratellini, iar sursele spun că e posibil să fi vorbit despre cununia civilă. Există zvonuri că cei doi ar fi dormit separat, întrucât Toni a plecat la locuința din zona Mircea Eliade, după Fratellini.

Ulterior a ajuns la Mall Băneasa unde și-a cumpărat un costum și o cămașă, pe care însă nu le-a îmbrăcat la eveniment. După ce și-a făcut lună Mercedesul, Toni a ajuns din nou acasă, apoi a fost văzut la restaurantul Studio 80 din Pipera, unde s-a întâlnit cu mai mulți dintre invitații la eveniment. Printre aceștia se numără și Nicu Mergeani și Dani Caramihai (Fratelli). Puțin mai târziu, a ajuns la Izvorani, scrie evz.ro.

Cum a fost îmbrăcată Simona

Invitații au ajuns la casa superbă pe care cei doi o au la Izvorani, iar petrecerea a început în jurul orei 19.30. Nașul de cununie al Simonei Halep este un partener de afaceri dar și vărul lui Toni. E vorba de Dani Caramihai, co-fondator şi director general al clubului Fratelli.  Potrivit prosport.ro, în cea mai frumoasă zi a vieții sale, Simona a purtat o rochie roșie, scurtă, cu un umăr gol. La rândul său, Toni a fost impecabil într-un costum de firmă și o cămașă albă.

Dacă la anul vom avea un botez în familia Iuruc, vom ști și că Ion Țiriac are intuiție și vom înțelege de ce cei doi parteneri au ales să facă cununia în grabă.

Sursă foto: prosport, capital

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre