Simona Ionescu / Redactor Șef

Cezar Oatu a dezvăluit de ce a plecat din România

Cezar Oatu a dezvăluit de ce a plecat din România
Cezar Oatu a dezvăluit de ce a plecat din România. Interpretul a reprezentat România la Eurovision în 2013. Este cunoscut ca ”Cezar The Voice” (n.r. Cezar Vocea).

Cezar Oatu a dezvăluit de ce a plecat din România. Invitat în platoul emisiunii ”Cu capu-n zori”, prezentată de Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău, Cezar Oatu a vorbit despre controversa din jurul participării la ”X Factor UK”. Cezar Ouatu a uluit juriul şi publicul show-ului „X Factor UK“în 2018, însă a primit şi reproşuri din partea românilor după ce a declarat pe scenă că s-a născut în România, dar a crescut în Italia. Cântăreţul a fost acuzat atunci că s-a ferit să-şi recunoască naţionalitatea pentru că îi este ruşine.  

Cezar Oatu a dezvăluit de ce a plecat din România

În urma criticilor din România, interpretul a plecat în Italia o perioadă. ”Am plecat în Italia pentru a evita hate-ăreala în urma apariției în fața lui Simon Cowell (n.r. ”X Factor UK”) Am dublă cetățenie pentru cine nu știe. Eu am crescut până la 17 ani în Italia și m-am reîntors odată cu Eurovision-ul. Important e să ne bucurăm de ceea ce suntem și de ceea ce vrem să proiectăm pe viitor”, a declarat Cezar Oatu, care a clarificat că are dublă cetățenie și că a petrecut în total 20 de ani în Italia. 

Și-a pierdut fratele anul trecut 

Cezar Oatu a dezvăluit de ce a plecat din România

Anul trecut chiar înainte de sărbători, Cezar Oatu a trecut prin momente dramatice, după ce fratele său a încetat din viață. ”O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi s-a dus astăzi lângă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!!”, scria cântărețul pe Facebook anul trecut în decembrie. 

S-a îndrăgostit de o tânără cu 19 ani mai mică. Vrea să fie tată

Cezar Oatu a dezvăluit de ce a plecat din România

De ceva timp artistul s-a îndrăgostit de o tânără cu 19 ani mai mică decât el, însă acest lucru nu-i împiedică să-și facă planuri.

Raluca Jurca are 21 de ani și este studentă în București. Cei doi s-au cunoscut după ce artistul a încercat să își refacă viața de două ori, iar acum este mai fericit ca niciodată.

„Suntem într-o relaţie foarte frumoasă, ne iubim reciproc. Eu îmi asum acest lucru. Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. A fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian. Iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul”, a declarat artistul pentru Antena Stars. 

Acesta a mai dezvăluit și că își dorește ca anul acesta să devină tată pentru prima oară. “Îmi doresc, cu siguranță, mai mult ca niciodată ca acest an să-mi aducă un copil. Acum un an îmi doream o fată, dar acum vreau un băiat, un moștenitor. Nu-mi este frică de căsătorie, îmi doresc foarte mult, acum sunt împlinit, dar important este ce spun sufletele noastre. Eu sunt un visător, un boem, un idealist și îmi doresc o dragoste până la adânci bătrâneți”, a încheiat Cezar Oatu.

Sursa foto: Facebook

Noi dezvăluiri în scandalul Asia Argento. Producătorul ”Fast & Furious” și-ar fi abuzat și fiica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre