Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Scărlătescu are o pasiune. Ce preț credeți că are?

Chef Scărlătescu are o pasiune. Ce preț credeți că are?
Este invitat la petreceri și cumetrii, recent a încins proțapurile la Borcea și la Dorian Popa acasă. Dar e specialist în colivă! Chef Cătălin Scărlătescu este renumit, își face singur coliva.

Rețeta e simplă: cine vrea cathering de fiță, îl cheamă pe Scărlătescu. Nu contează că e vorba de nuntă, botez sau înmormântare. Chef Scărlătescu are o rețetă proprie pentru cel mai iubit desert al românilor în momente de deces, coliva. Chef spune că e vorba de o relație deschisă, lipsită de prejudecăți.

Chef Scărlătescu are și o pasiune pe care o valorifică acum la maxim: are și pregătește propria sa rețetă de colivă. Ba mai mult, el vinde colivă pe post de desert chiar și în restaurantul său. Separat, chef Scărlătescu prepară coliva pentru evenimentele care o impun. Costă 42 de lei kilogramul și, de obicei, e livrată la porție de 2 kilograme – 85 de lei.

Scărlătescu își face singur coliva, dar nu spune cu cine se iubește

Chef Cătălin Scărlătescu a decis să nu dezvăluie ingredientele secrete pe care le folosește în rețeta sa de colivă, care face parte, desigur, din brandul propriu. Însă, pe site-ul său oficial, clienții sunt avertizați că „unele dintre produse conțin ingrediente alergene cum ar fi: gluten, ouă și produse derivate, soia și produse derivate, semințe de susan și produse derivate, crustacee, arahide și produse derivate”.


Inna și-a etalat bijuteria erotică pe plajă. Exclusiv

Uluitor! Cum s-a căsătorit în lipsă Gina Lollobrigida, la 83 de ani


Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din țara noastră, dar și un burlac râvnit de doamne și domnișoare. Nu de puține ori a fost întrebat despre viața sa amoroasă, iar juratul emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 mărturisește că iubește femeile independente și deștepte.  S-a născut, a crescut și a făcut școala la Constanța, acum 48 de ani, și povestește că a fost atras încă de mic de bucătărie, cea care l-a inspirat în alegerea viitoarei profesii fiind chiar bunica lui.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre