Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este adevărata „Bubulina gospodina”. Imagini de neratat direct din bucătărie – Exclusiv

Cine este adevărata „Bubulina gospodina”. Imagini de neratat direct din bucătărie – Exclusiv
Inclusiv vedetele noastre nu ascund faptul că sunt bune gospodine, atunci când realitatea este de așa natură. De exemplu Loredana Groza știe să facă sarmale și cozonaci, dar și Andreea Marin este o bucătăreasă desăvârșită.

Însă fosta soția lui Pepe, Raluca Pastramă, este  adevărata „Bubulina gospodina”. Iar acesta e un detaliu necunoscut până acum despre frumoasa mamă a fiicelor artistului. Poate că după ce vede video-ul pe care aceasta l-a postat recent pe Instagram, artistul o să-și dea seama cât de mult a pierdut. Acum Ibrahim este bărbatul care se bucură de toate talentele gastronomice ale frumoasei Raluca Pastramă.

Raluca, fosta soție a lui Pepe este, și ea, ajunsă la al doilea mariaj, care speră să îi fie cu noroc. Tocmai ce a devenit și mama celei de-a treia fiice, micuța fiind rodul iubirii ei cu noul partener. Pentru acesta și familia lor numeroasă simpatica Raluca Pastramă a intrat în bucătărie foarte bine aprovizionată. Tânăra mămică s-a apucat să facă murături și a filmat câteva secvențe pe care le-a distribuit pe rețelele de socializare. Și a completat imaginile cu melodia „Bubulina gospodina” a lui Ștefan Bănică.

Raluca Pastramă este „Bubulina gospodina”

 

Toată lumea a putut vedea că Raluca Pastramă este o femeie cât se poate de harnică dar și de hotărâtă atunci când vine vorba să aprovizioneze familia cu bucate sănătoase și apetisante. Ea a preparat o cantitate impresionantă de murături între care mai ales gogoșari roșii umpluți cu varză.

Este pentru prima dată când Raluca își dezvăluie veleitățile de gospodină. Până acum tânăra mămică a ținut mai mult să își arate talentul de a se machia și de a se îmbrăca frumos. Mai nou ea le-a arătat prietenilor ei virtuali că este preocupată de dezvoltarea personală. Drept pentru care și-a adus în bibliotecă pe lângă două volume de Sandra Brown și o carte scrisă de un adevărat guru al celebrităților consacrat la nivel mondial.

Raluca Pastramă a divorțat de Pepe anul trecut după mai mulți ani de căsnicie, iar din luna iunie a devenit nevastă pentru a doua oară. Dar și pentru a treia oară mama. Ea are încă o fetiță absolut adorabilă pe care celelalte fiice ale ei o iubesc peste măsură. Micuța Maryam crește. Iar tânăra mămică este așa de încântată de transformările prin care trece puiul ei încât aproape zilnic o fotografiază și o filmează. Ea distribuie deseori și pe rețelele sociale imagini cu micuța.

Sursa foto /  video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre