Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, disperată din cauza amenințărilor familiei Bădălău! „Rugați-vă pentru mine!”

Claudia Pătrășcanu, disperată din cauza amenințărilor familiei Bădălău! „Rugați-vă pentru mine!”
Artista Claudia Pătrășcanu își strigă durerea. Se pare că fostul ei soț, Gabi Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău, o amenință și o abuzează. Claudia roagă lumea să se roage pentru ea.

După ce au divorțat, Claudia și Gabi Bădălău au intrat într-un conflict oribil, în care sunt implicați și cei doi copii ai cuplului. Se pare că artista nu este lăsată să-și vadă copiii și, mai mult, spune că întreaga familie Bădălău o abuzează.
Claudia Pătrășcanu, amenințată cu moartea? „Mă vor în pământ!”
„Ajung să scriu acest mesaj cu gândul că cineva va înțelege ce trăiesc eu în aceste momente cu fam. Bădălau, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emoțional, mă amenință că îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi, nu le permit copiilor să vorbească cu mine, tatăl lor îi lasă în grija familiei și tot timpul sunt nevoită să iau legătura cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane. Sunt acea mamă disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care speră să facă dreptate, ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu. Toți cei care mă cunoașteți în toți acești ani, ca om public, mamă, care vedeti mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scapă de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ! Nu pot pune, încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei, și nu numai, si din tot ce trăiesc acum, gândindu-mă doar la copii.


Mă amenință că-mi vor lua ei copiii ptr că sunt o mamă de la care copiii mei nu au ce învața… Eu cred ca acești copii minunați doar de la mine au ce învăța și ei știu asta prea bine, dar mare păcat că au atâta vrajba ptr mine.

Nu le-am făcut nimic, doar vreau să fiu lăsată să-mi cresc copiii in liniște și sa-i duc pe un drum bun, să știu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și să le spun că îi iubesc, vreau să fiu lăsată să vorbesc cu ei și să înțeleagă pentru totdeauna că sunt mama lor, orice rău ar dori ei ptr mine. Acești oameni fără frica de Dumnezeu și fără scrupule nu înțeleg sentimentul de mamă, nu încetează, ci doar vor să-mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte!

Vă rog, fac acest apel public în ideea că cineva mă va auzi și mă va ajuta să se facă dreptate și să iasă la suprafața și alte adevăruri care se știu și nu s-au auzit. Sunt acea mamă singură, încolțită de acești oameni fără inima și scrupule, fără să cunoască sentimentul MAMĂ! Rugați-vă pentru mine ca Dumnezeu să le dea gânduri bune și să mă lase să-mi cresc copiii în liniște și cu demnitate!”, a transmis Claudia Pătrășcanu pe conturile ei de pe rețelele sociale.

Nu este prima oară când face publice detalii din relația lor și despre divorț, ea motivând prin faptul că puterea și influența familiei Bădălău este folosită pentru a o îndepărta de proprii copii.

În toate intevențiile lor, unele televizate, politicianul Nicolae Bădălău și fiul său, Gabi Bădălău, au respins acuzațiile Claudiei și au negat că fac tot posibilul ca să-i ia mamei custodia copiilor.

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, amenință pe față: „Vă fac muci. La pachet. Vă împachetez pe toate!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre