Simona Ionescu / Redactor Șef

“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal. Zanni de la Survivor și Lino Golden, acuze grave

“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal. Zanni de la Survivor și Lino Golden, acuze grave
”Copiii” lui Valea fac scandal pe internet. Zanni de la Survivor și Lino Golden și-au adus acuze grave și jigniri.

“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal: Zanni, care joacă în echipa Faimoșilor sezonul acesta la Survivor, a început un scandal cu nimeni altul decât Lino Golden. Cei doi au fost cândva prieteni și se vedeau zilnic la studioul lui Alex Velea. Acesta din urmă a fost cel care le-a deschis calea spre faimă celor doi. 

Scandalul a început în momentul în care Lino Golden s-a distanțat de Alex Velea, iar Zanni nu a fost de acord și i-a luat apărarea ”tatălui” său. Cei doi combatanți au avut un schimb dur de replici, iar Zanni a depășit limita bunului simț publicând un filmuleț în care avea o pereche de sâni falși, făcând aluzie la defectul fizic pe care Lino Golden îl avea după ce slăbise foarte mult.

“Am găsit ț****e astea la gunoi și mi le-am pus eu pe piept. Tu ești Radu Cârstea eu sunt Lino Golden. Le-a cusut prost. Vreau să-mi iau un Panamera dar unul închiriat”, spunea Zanni într-un clip care ulterior a fost șters de pe Instagram, conform playtech.ro. 

“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal

Zanni nu s-a oprit însă la primul videoclip și a mers și mai departe.

”Faimosul” de la Survivor a făcut public numărul de telefon al lui Lino, motivând că acesta l-a jignit. ”Se pare că unul dintre foștii mei colegi a decis să pună pe public, pe TikTok și după aia pe Instagram, să-mi pună numărul de telefon și să le zică la toți să mă sune”, a transmis Lino. 

Acesta a mai spus că a primit nenumărate apeluri, lucru care nu i se pare normal. ”Uitați, în timp ce vorbesc, îmi sună telefonul non-stop. Nu mi se pare ok să publici numărul cuiva de telefon, indiferent de certuri și de situație”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre