Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii președinților americani au parte de instruire specială. Iată ce sunt învățați să facă

Copiii președinților americani au parte de instruire specială. Iată ce sunt învățați să facă
În momentul în care noi președinți ai Americii se mută la Casa Albă, intervin o serie de reguli speciale. Printre altele, copiii președinților au parte de instruire specială.

John Adams a fost primul președinte american ce a locuit la Casa Albă, începând cu anul 1800. De atunci, o serie de proaspeți președinți s-au mutat de-a lungul vremii în clădirea impunătoare. Nu au făcut asta singuri, ci alături de familiile lor. Într-un interviu recent, Bill Clinton a dezvăluit ce instruire specială fac copiii președinților americani, în momentul în care Casa Albă devine „acasă”. 

Fostul președinte american a fost invitat săptămâna aceasta la Good Morning America, alături de autorul James Patterson, pentru o discuție despre lansarea cărții lor, „The President’s Daughter”, ce se concentrează pe povestea (ficțiune) unui ex-președinte care încearcă să-și salveze fiica din mâinile unui terorist, după ce aceasta este răpită.

Copiii președinților americani au parte de instruire specială. Sunt învățați unde să se ascundă 

Întrebat despre un moment din carte în care fiica președintelui fictiv își amintește ce i s-a spus să facă în cazul în care cineva încearcă să o răpească, Bill a explicat că respectivul capitol se bazează pe ceea ce învață prima oară copiii președinților, când încep să locuiască în Casa Albă. „De exemplu, există o ascunzătoare sau două în Casa Albă și dacă ai copii mici trebuie să le spui unde se află, cum ajung acolo și ce trebuie să facă mai departe”, a explicat el.

De asemenea, după evenimentele trafice din 11 septembrie, Bill Clinton s-a temut pentru viața fiicei sale, Chelsea. „După 9/11, o perioadă am avut pază pentru ea, din partea unui fost agent al serviciilor secrete. Eram extrem de îngrijorat atunci”, a mărturisit fostul președinte al Americii. 

Bill și Hillary Clinton, cei mai puțin iubiți de la Casa Albă 

Conform unei cărți lansate de curând, Bill și Hillary Clinton nu erau tocmai populari în Casa Albă. Conform cărții, Hillary Clinton vorbea urât inclusiv cu Bill, astfel că a fost cea mai puțin populară dintre toate Primele Doamne.

De asemenea, Clintonii erau îngrijorați că agenții erau fideli familiei Bush și dădeau informații pe ascuns presei. În ceea ce privește aventurile extra maritale, Bill Clinton îi spunea soției că merge la sală, apoi mergea la amantă. Când termina, se dădea cu apă pe față pentru a părea transpirat în urma efortului la aparate. 

Foto: Facebook

Actorul Armie Hammer, acuzat de abuz, a luat o decizie radicală. Sunt implicați și copiii lui

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre