Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Spătar, femeie măritată din nou. Soțul a venit la pachet cu diamante și accesorii Hermes

Cristina Spătar, femeie măritată din nou. Soțul a venit la pachet cu diamante și accesorii Hermes
Recent, Cristina Spătar a dezvăluit că se află în Dubai și că s-a logodit cu noua ei dragoste. A lăsat o prietenă  să „devoaleze” evenimentul. Iar acum a venit să puncteze că i s-a schimbat și statutul social.

Cântăreața Cristina Spătar este femeie măritată din nou.  Iar soțul ei a venit la pachet cu diamante și accesorii Hermes. Zilele trecute s-a aflat că artista a făcut căsătoria civilă. Toată lumea a fost surprinsă când artista a dezvăluit logodna. Nimeni nu știa că regina regina R&B era într-o relație. Iar cu atât mai puțin nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat. Lucrurile au evoluat rapid și frumos. La doar câteva zile de la cererea în căsătorie, Cristina Spătar s-a și cununat civil cu alesul ei.

În ultimele luni, Cristina Spătar a stat mai mult prin Dubai. Și-a etalat trupul perfect la piscinele unor hoteluri de fițe, și toată lumea a invidiat-o. Pe 4 decembrie, Cristina Spătar a spus „Da”. Tot în Dubai. Ea s-a lăsat filmată cu inelul cu diamant imens de pe deget, de prietena ei, în timp ce companionii lor bărbați, între care unul cu siguranța e cel care a oferit inelul, exclamă entuziasmați, superlative la adresa ei sau a bijuteriei, în limba italiana.

Cristina Spătar este femeie măritată din nou

După cum se poate vedea, piatra inelului e mare și strălucește precum o stea, semnă că pretendentul nu s-a uitat la bani și a decartat frumos pentru a face o cerere în căsătorie demnă de o carte cu memorii.

Sâmbătă, artista a trecut cu alesul ei pe la starea civilă. Conform celor de la playtech.ro, cântăreața și soțul ei au programat deja și căsătoria religioasă. Mai mult, Cristina Spătar a recunoscut că nunta va avea loc la vară: „Nu vreau deocamdată să vorbesc despre asta. E o treabă, consider eu, privată. În 2023, în vară, o să am nunta, atunci va fi evenimentul”.

Nu cu mult timp în urmă, plângea că nu are bani de chirie

Cântăreața are doi copii și a mai fost căsătorită și a trecut printr-un divorț urât, soldat, vara aceasta, cu un ordin de restricție față de fostul soț.  Apoi a avut o relație de câțiva ani cu un antrenor de fitness cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Ei s-au despărțit când toată lumea se aștepta să se căsătorească.

După divorț s-a mutat  din vila unde a trăit ca femeie măritată la bloc, într-un apartament închiriat. Iar nu cu mult timp în urmă, Cristina Spătar se plângea că se plângea că nu mai are bani pentru plata chiriei. De altfel, ea a vrut inclusiv să plece în Anglia, să muncească, pentru a-și întreține copiii.

Poleită în diamante, Cristina Spătar  pare că a uitat greutățile vieții. Noul ei soț are grijă să o răsfețe maxim. I-a pus pe deget un inel cu un diamant imens. Și la încheietură, un ceas Rolex bătut în diamante, care costă o avere. Artista care a simțit pe propria piele cum e să nu ai bani, trăiește acum o poveste. Este încă în Dubai, într-un hotel de lux, are la braț o poșetă Hermes, dintr-o mini-colecție deja de astfel de poșete, iar în picioare, șlapi asortați, de la același cunoscut brand.


Bărbatul care a cucerit-o pe solista de 50 de ani este Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri din Vâlcea, cu două businessuri în domeniul imobiliarelor, al mobilei și materialelor de construcții. Conform presei. acesta ar vrea să-și extindă afacerile și în Dubai și are planuri inclusiv privind implicarea noii sale soții în firmă.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre