Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu ce gest „a la Michael Jackson” și-a cucerit soția Horia Brenciu. Artistul a rememorat clipa în care a făcut-o pe Alice Dumitrescu să se îndrăgostească de el

Cu ce gest „a la Michael Jackson” și-a cucerit soția Horia Brenciu. Artistul a rememorat clipa în care a făcut-o pe Alice Dumitrescu să se îndrăgostească de el
Un romantic incurabil, ar spune lumea despre Horia Brenciu. Cu siguranță prima lui întâlnire cu soția lui, Alice Dumitrescu, s-a lăsat cu câtece romantice, dansuri blues sub clar de lună, ar spune unii. Dar nu. Horia s-a transformat în ziua în care a decis să o cucerească pe aleasa lui. Fiți atenți ce a făcut!

Unul dintre podcasturile realizate de Horia Brenciu a scris istorie în cartea mondenităților, invitată fiind Gina Pistol care a decis să fie sinceră și să dezvăluie cum l-a cucerit pe Smiley.

Frumoasa blondă a răspuns fără rețineri la curiozitățile lui Brenciu vizavi de relația dintre Gina și Andrei Maria, care a stat ascunsă vreo patru ani, și l-a făcut chiar și pe realizatorul emisiunii să vină cu propriile dezvăluiri.

De la găluști cu prune, la mișcări de megastar

„Mi-e și frică, pentru că eu sunt de o sinceritate ieșită din comun. Mi-a zis Andrei: «Iubita mea, ar trebui să înveți să-ți pui un filtru»”, își începe Gina povestea. „Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una-alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și el m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul. „Mamăăă, ce a-și mânca și eu unul!”, a zis. «Vrei să-ți fac? Când mă întorc în București îți fac», i-am zis. I-am făcut gomboți.
A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni… El a venit la mine, avusese puțină treaba la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele Depeche Mode pe YouTube și mâncam gomboți. Am stat vreo trei ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia. Și 7 ani mai târziu tot împreună suntem”, a spus Gina Pistol.

După care, ca să-i întoarcă sinceritatea, Horia Brenciu i-a povestit Ginei cum s-a produs declicul dintre el și soția sa Alice Dumitrescu, celebră producătoare de emisiuni tv.

El o tot îmbrățișa, dar…

„Eu cu nevastă-mea mă cunoșteam de mult timp. Mi-a fost producător în 99, la sala banda, după aceea mi-a fost producătoare la Național tv, următoarea dată lucram cu Titus Munteanu, în 2004, după aceea a fost producătoare la filmul de la Pro Tv din 2006 – Om sărac, om bogat – serialul ăla. Deci, până atunci noi ne-am îmbrățișat, că eu sunt tipul ăsta de Ursul Baloo. Dar n-a zis nimic niciodată. Și după aceea… atunci, la un film undeva în Buftea s-a produs… Dar nu a fost vorba de gomboți, a fost vorba de altceva, a fost vorba de… Am făcut o mișcare de Michael Jackson, ceva flick flack… Și a zis: Ha, acest bărbat senzațional! Pentru că altfel nu-mi explic…”, și-a încheiat mărturisirea Horia Brenciu.

Pe 21 ianuarie, Horia i-a dedicat soției sale câteva rânduri emoționante

Horia Brenciu și-a declarat, din nou, public iubirea pentru Alice Dumitrescu, căreia i-a urat „La mulți ani” pe 21 ianuarie.

„Astăzi este ziua lui Alice, soției mele. O cunosc demult și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâți ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-as putea trai fără ea. La mulți ani, iubirea mea”, a transmis artistul. Cei doi formează un cuplu de peste 15 ani și cresc împreună patru copii: o fetiță, Mina, un băiețel înfiat, Toma și din căsnicia anterioară a lui Alice, două fete – Andreea și Maria, pe care cântărețul le-a crescut ca și cum ar fi ale lui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre