Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriză-surpriză, cu cine s-a iubit Florin Călinescu în liceu! Monica Tatoiu a păstrat secretul

Surpriză-surpriză, cu cine s-a iubit Florin Călinescu în liceu! Monica Tatoiu a păstrat secretul
Florin Călinescu a avut o iubire secretă în liceu chiar cu o persoană celebră. Actorul a împlinit 65 de ani și duce o viață liniștită, la țară.

Florin Călinescu a fost mereu discret cu viața sa privată, preferând ca realizările profesionale să fie cele scoase în față. Presa însă a aflat de-a lungul timpului câte ceva despre iubirile lui Călinescu, dar și despre dramele din viața sa. Înainte să-și piardă soția și unul dintre cei doi fii în mod tragic, Florin Călinescu s-a iubit cu o persoană cunoscută, în liceu. Pe 28 aprilie, actorul a împlinit 65 de ani.

Sătul de agitația din București, Florin Călinescu a luat o decizie majoră anul acesta și s-a mutat la țară, în comuna Băbana, satul Groși mai exact, acolo unde părinții săi aveau casă: ”În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a declarat celebrul actor, care e cât se poate de încântat de viața liniștită pe care o duce acum. 

Florin Călinescu s-a iubit cu Monica Tatoiu 

Pe la începutul anilor 70, Călinescu era un tânăr de liceu plin de speranță. Chiar în acea perioadă, celebrul actor s-a iubit cu nimeni alta decât Monica Tatoiu, cei doi fiind colegi de clasă, la liceul Iorga din Timișoara.  ”Eram copii, în primele clase şcolare şi se chema Monica Rodivoevici. Cred că cea mai curioasă, plăcută şi bizară amintire este că şi la copii se poate isca un anume sentiment de iubire. Cred că eram îndrăgostit. 

O să vă vină să râdeţi, dar cred că ne scriam bileţele de iubire. Da. Ce înţelegeam noi prin dragoste: îţi dau două caramele dacă ridici fustiţa şi dacă mă laşi să te pup îți dau jumate de sandvich. Chestii de genul ăsta. Tot timpul e pedantă, exactă, persuasivă, energică. Întrebaţi-l pe soţul sau foştii ei soţi, pe copilul ei, angajaţii, şoferul, întrebaţi coaforul, pe toată lumea. Este cea mai energetică persoană pe care am cunoscut-o”, a declarat Florin Călinescu la un moment dat. 

Foto: Facebook

Ghinioniștii Oscarurilor. Cine sunt marii actori care nu au câștigat niciodată marele premiu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre