Simona Ionescu / Redactor Șef

Culmea plictiselii. Manelistul Dani Mocanu și-a distrus mașina în urma unei provocări pe Tik-Tok

Culmea plictiselii. Manelistul Dani Mocanu și-a distrus mașina în urma unei provocări pe Tik-Tok
Manelistul Dani Mocanu știe cum să facă audiență. Așa că și-a luat la ciomage propria mașină după ce internauții i-au adresat un simplu „n-ai curaj să...!”

Manelistul Dani Mocanu și-a distrus mașina, în urma unei provocări pe Tik-Tok, și a făcut-o live. Canalul său de socializare a explodat de trafic, iar imaginile în care își distruge „bolidul” au devenit instantaneu virale. Plictisit maxim de când e convocat la domiciliu, manelistul s-a lansat într-o serie de live-uri. Lui i s-a lansat o provocare de la care nu ar fi putut da înapoi fără să se facă de râs. Așa că a mers înainte. Cântărețul a fost obligat de adversar să-și avarieze bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro. Zis și făcut.

Video. Atenție! Limbaj trivial!

După ce acum trei zile titra  pe internet „Cu talentul te naști. Nu-l poți dobândi pe traseu”, aseară, Dani Mocanu și-a distrus singur Mercedesul în valoare de 200.000 de euro, în garaj, folosind un baros.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)

Amintim că manelistul Dani Mocanu este în arest la domiciliu de 4 luni. A ajuns în această situație după ce, împreună cu fratele lui, Nando, s-au implicat într- un scandal într-o benzinărie din Pitești. Cei doi au fost acuzați de tentativă de omor și tulburarea ordinii publice. Asta, după ce un alt bărbat, victima lor, a ajuns în stare critică la spital, în urma loviturilor încasate de la aceștia.

Dani Mocanu este arestat la domiciliu, iar manelistul petrece destul de mult timp cu copiii săi. El profită de ocazie pentru a-i învăța pe cei mici ce este arestul la domiciliu. Și de ce vine poliția să îl caute periodic. Fiica lui Dani Mocanu i-a spus că îi place că e arestat, pentru că astfel stă mai mult cu ea.

Manelistul Dani Mocanu și-a distrus mașina singur

Însă manelistul se plictisește de moarte în casă. La începutul arestului putea sta în piscină. Dar odată cu răcirea vremii, a trebuit să o împacheteze și nu părea mai are ce face în curtea vilei. Mai departe de aceasta nu poate pleca. Așa că „se dă pe internet”.

@silidorsalam Dani Mocanu -Sparge Bara Și Senzori De La Mercedes #danimocanu #danimocanu10 #georgepian #foryou #fyp ♬ sunet original – Silidor Salam

Cântărețul a organizat o serie de live-uri pe provocări cu George Pian. Manelistul a pierdut, motiv pentru care a fost obligat să facă ceea ce i se cere. El a fost provocat să își distrugă mașina și să transmită totul live, pe internet. Neavând de ales, Dani Mocanu și-a lovit singur autoturismul, iar imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. Manelistul și-a avariat vizibil „bolidul”, însă doar în partea din spate.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre