Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a depășit Meghan Markle gândurile suicidale. A motivat-o prințesa Diana

Cum a depășit Meghan Markle gândurile suicidale. A motivat-o prințesa Diana
Prințul Harry a făcut din nou o serie de dezvăluiri în cadrul interviurilor cu Oprah. De data aceasta, ducele de Sussex a povestit cum a depășit Meghan Markle gândurile suicidale.

Într-o serie de documentare care a avut premiera vineri, prințul Harry a discutat cu Oprah despre problemele din sânul familiei regale, care au dus la plecarea sa din Marea Britanie. Tema emisiunii a fost sănătatea mintală, larg dezbătută de Harry. 

Seria de documentare, disponibilă pe Apple TV +, se numește  „The Me You Can’t See” (Eul meu pe care nu îl vezi) și tratează problemele mintale, care sunt o îngrijorare mare a societății de astăzi. Prințul Harry a dezvăluit astfel cum a reușit Meghan să nu dea curs gândurilor suicidale ce aceasta a recunoscut că le avea. 

Meghan Markle gândurile suicidale gândindu-se la Diana 

Harry a povestit că soția sa a fost într-adevăr consumată de gânduri „negre”, însă un lucru neașteptat a ajutat-o să nu dea curs acestora. Meghan a fost motivată de faptul că Harry pierduse deja o femeie importantă din viața lui, pe Diana. Astfel, ducesa nu voia ca soțul ei să sufere pierderea unei alte femei importante din viața sa. „Lucrul care a împiedicat-o a fost să se gândească la cât de nedrept ar fi pentru mine după tot ce i se întâmplase mamei și să fiu pus acum în situația de a pierde o altă femeie din viața mea, cu un copil înăuntrul ei, al nostru.”, a spus el într-o conversație cu Winfrey. 

„Cel mai înspăimântător lucru pentru ea a fost claritatea gândirii”, i-a spus prințul lui Winfrey. „Nu o pierduse. Nu era nebună. Nu lua medicamente, pastile sau alcool. Era absolut sobră. Era complet sănătoasă. Totuși, în liniștea nopții, aceste gânduri au trezit-o.” Harry a spus că nu s-a dus la familia sa când Markle s-a simțit sinucigașă pentru că îi era rușine că situația a devenit „atât de rea”. El a mai spus că membrii familiei cel mai probabil nu ar fi putut să ajute. 

Foto: Facebook

Cea mai neașteptată prietenie. Marta Stewart poate să-i dea lecții lui Snoop Dogg despre cum să ruleze jointuri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre