Simona Ionescu / Redactor Șef

 Cum arată Adrian Năstase în costum de baie la 70 de ani

 Cum arată Adrian Năstase în costum de baie la 70 de ani
Cine își imagina că o să-l admire pe Adrian Năstase în costum de baie? La 70 de ani? Ne-am fi așteptat la niște poze făcute de paparazzi. Dar, de fapt, pozele i le-a făcut soția. Iar el le-a distribuit pe blogul său.

Abonații blogului lui au fost primii care au văzut cum arată Adrian Năstase în costum de baie la 70 de ani. Bronzat, cu părul dat pe spate și într-o formă fizică de invidiat. Zilele acestea fostul premier social democrat s-a aflat în vacanță alături de soție, unul din fii și nepoți, în Egipt. Atent față de publicul său, Năstase și-a ținut oamenii la curent cu ce face. A avut trei postări pe blog, pe care le-a împărtășit și pe rețelele de socializare.

 Cum arată Adrian Năstase în costum de baie la 70 de ani

„Pentru prima dată, am înotat deasupra unui recif de corali. Se spune că cel din Marea Roșie este al doilea din lume că frumusețe. Mie mi s-a părut mirific. Am înțeles că sunt mii de pasionați care vin în fiecare an pentru a face aici scufundări. O întreagă industrie. Am călătorit o zi întreagă pe un vaporaș care ne-a dus și la o insula de nisip”, a dezvăluit fostul premier.

A avut grijă să arate cât de bine se ține la vârsta lui. La bustul gol, bronzat, cu părul grizonat dat pe spate și cu o urmă de barbă, albă și ea, foarte scurtă, pe față. Fotograf de serviciu i-a fost chiar soția, cea care se oglindește cu generozitate în ochelarii pe care îi poartă acest în poze.

 Cum arată Adrian Năstase în costum de baie la 70 de ani

În vara anului trecut, când a împlinit șapte decenii de viață, Năstase scria, tot pe blogul său: „Scriam acum ceva timp că universul pe care l-am redescoperit, în ultimii ani, este familia. Dana, băieții, nepoții mi-au dat energia necesară pentru a trece prin încercări și de a lua lucrurile de la capăt. Aniversarea mea de acum li se datorează”.

Vacanța i-a priit, după cum mărturisește în ultima postare. A reușit să încheie lectura Jurnalului lui Mihail Sebastian.

Sursa foto: Adrian Năstase / blog

Jean-Paul Belmondo, magnificul din cinematografia franceză și aventura lui în România

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre