Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată sufrageria Nadiei Comăneci. Oricine îi calcă pragul rămâne uimit de „decorațiuni”

Cum arată sufrageria Nadiei Comăneci. Oricine îi calcă pragul rămâne uimit de „decorațiuni”
Fosta gimnastă de 10 perfect, Nadia Comăneci, acum în vârstă de 62 de ani, este foarte activă pe rețelele de socializare, împărtășind adesea momente din viața sa de zi cu zi. Săptămâna aceasta ea a reușit să ăși surprindă din nou fanii, care au văzut un obiect aparte în casa vedetei.

Prima gimnastă care a obținut nota 10 la Olimpiadă trăiește visul american în Norman, un orășel lângă Cleveland, capitala statului Oklahoma. Fanii au fost surprinși să vadă că Nadia Comăneci are în casă un obiect neașteptat. Mai exact, în sufragerie. Probabil sunt extrem de puține casele care au așa ceva. Și tocmai acolo.

Familie de gimnaști de performanță

Nadia Comăneci a ales să își continue viața în America, trăind alături de soțul ei, sportivul Bart Conner, fost gimnast de performanță, cu care s-a căsătorit în 1996. Cei doi au un fiu, Dylan Paul Conner, născut în 2006, când Nadia Comăneci avea 46 de ani. Fosta mare campioană a României a devenit cetățean american în 2001.

Nadia Comănesci are spalier în sufragerie. Îl folosește deseori (Instagram)

Chiar dacă nu mai participă la competiții, Nadia Comăneci rămâne o fire dinamică și extrem de atentă la aspectul său fizic. Ea continuă să frecventeze sala de gimnastică, unde merge constant și se antrenează, demonstrând că pasiunea și dedicarea pentru sport sunt întotdeauna prezente în viața ei.

Iar în zilele cănd nu ajunge în sala de fitness, are grijă să nu rateze antrenamentul, acasă. Are tot ce îi trebuie pentru asta. Ea s-a filmat într-o sesiune de antrenament cardio, pe bicicleta eliptică. Fanii au putut vedea însă că în sufrageria vedetei este montat și un spalier pe care, în anumite ocazii, dese, de bună seamă, Nadia se antrenează.

Marina Almășan s-a filmat exersând la spalier

Nadia Comăneci nu e singura vedetă care își întinde coloana la spalier. Marina Almășan și-a montat și ea spalier în birou, și chiar s-a lăsat fotografiată, cu picioarele în aer, de către iubitul ei, omul de afaceri Georgică Cornu. „Am cel mai bun vecin cu putință: un celebru specialist în ortopedie – prof.univ.dr. Stefan Cristea. Și am cel mai prost obicei: uit de mine și stau ore în șir, nemișcată, față-n față cu calculatorul, într-o poziție vrăjmașă coloanei mele! Ce folos că scot best-selleruri,  dacă spatele… își cere drepturile!

Marina Almășan își întinde coloana la spalier, în birou (Facebook)

Din întâlnirea celor doi (vecinul grozav și obiceiul meu nefericit) a rezultat, printre altele, o recomandare pentru care îi sunt recunoscătoare primului: să-mi achiziționez un spalier și să alternez genialele mele scriituri cu câte un exercițiu fizic, dedicat duioasei mele coloane! Cum sunt un pacient disciplinat, iată și spalierul! (…) S-a înscris perfect în micuțul meu birou de lucru!  De azi înainte… până și Coloana Infinitului va fi invidioasă pe coloana mea”, a scris Marina Almășan pe pagina ei de Facebook.

Sursa foto: Instagram / Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre