Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum este fotomodelul Kate Moss în pat. Plătești minim 15.000$ și poți afla. VIDEO

Cum este fotomodelul Kate Moss în pat. Plătești minim 15.000$ și poți afla. VIDEO
Kate Moss este o vedetă cunoscută și iubită de mulți, așa că cine nu și-ar dori să afle ce face fotomodelul în pat. Iată că doritorii au ocazia să plătească minim 15.000$ pentru a afla.

Celebritățile au găsit în ultima vreme tot felul de noi metode inedite de a face bani. Una dintre ele este chiar fotomodelul Kate Moss, care poate fi observată în pat de către doritori, contra sumei de minim 15.000 de dolari. Deși are acum 47 de ani, Moss arată la fel de bine ca în tinerețe și încă face furori cu aparițiile sale. 

Recent, fotomodelul a decis să se implice într-o cauză nobilă, iar pentru asta a pus la bătaie un premiu râvnit de mulți. Mai exact, Kate Moss a intrat în lumea artei digitale și a scos la vânzare mai multe piese unice care o înfățișează în diverse ipostaze. Un clip în care modelul apare dormind în patul de acasă s-a vândut pentru 5,1699 Ethereum (circa 18.000 de dolari), sub forma unui jeton non-fungibil (NFT).

Cum este fotomodelul Kate Moss în pat

În videoclipul scos la vânzare, Moss nu poartă pijamale, iar un sân îi iese din așternut. Practic, NFT este un certificat digital unic care atestă identitatea deținătorului unei fotografii, unui videoclip sau altei forme de activ digital. Câștigătorul licitației va deține acest clip, deși toată lumea îl va putea vedea pe platforma online unde a fost tranzacționat sau pe rețelele sociale unde a fost postat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MITNFT (@mitnft)

Fotomodelul a fost de acord ca suma strânsă în urma vânzării să fie donată organizației non-profit Gurls Talk, care derulează programe sociale pentru tinere femei în domeniile sănătate mintală, sexualitate, singurătate și diverse anxietăți. „Pentru mine, arta a fost întotdeauna despre moment. Timpul este lucrul care nu ne ajunge niciodată și care nu așteaptă pe nimeni. Sunt nerăbdătoare să aflu cine va dori să dețină un moment al meu. De asemenea, am fost atrasă de ideea că această proprietate poate fi folosită pentru a-i ajuta pe ceilalți care au nevoie să câștige mai mult din ea”, a explicat Kate Moss. 

Foto: Facebook

Naomi Campbell e cea mai fericită. Și-a împlinit marele vis, la 50 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre