Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum își bea cafeaua Raluca Bădulescu. Fițe de vedetă

Cum își bea cafeaua Raluca Bădulescu. Fițe de vedetă
Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil”, este o apariție spectaculoasă. Este o împătimită a hainelor și accesoriilor. Ca o adevărată vedetă ne-a arătat cum bea ea cafeaua de dimineață.

Raluca Bădulescu a împlinit 46 de ani pe 4 octombrie. Este o vedetă urmărită de public de mulți ani. Elegantă, rafinată, vedeta Kanal D este o împătimită a hainelor și accesoriilor.

Cum își bea cafeaua Raluca Bădulescu. Fițe de vedetă

La fiecare apariție, Raluca Bădulescu surprinde. Are ținute elegante și rafinate, care îi vin turnate de corp, după ce a slăbit 70 de kilograme. Ies în evidență mulțimea de accesorii, toate rafinate.

Cum credeți că arată cafeaua ei de dimineață? În loc de băutura aromată, Raluca Bădulescu a pus în ceșcuța de cafea un pumn de bijuterii, o mică parte din colecția sa. Așa începe ea o nouă săptămână.

Vedeta Kanal D a povestit cum a ajuns o mare împătimită a hainelor și accesoriilor, pasiune pe care a descoperit-o încă de când avea vârsta de cinci ani. A văzut obiectele strălucitoare la mama și la bunica ei, motiv pentru care a devenit extrem de atașată de ele.

“Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch aparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”, a povestit Raluca Bădulescu.


Exclusiv. Ce nume i-a găsit Gina Pistol fetiței ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre