Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum scăpăm de mustața de pe față. Trucul femeilor din Orient

Cum scăpăm de mustața de pe față. Trucul femeilor din Orient
Femeile din Orient dețin multe secrete când vine vorba de frumusețe. De la arome îmbietoare până la rețete secrete de creme pentru corp și uleiuri, aceste doamne permanent acoperite ascund multe mistere sub costumele tradiționale. Printre altele, cum scăpăm ușor de mustața de pe față.

Femeile din Orient știu cum nu se poate mai bine cum să scape de părul din zona mustăților. Din moși strămoși ele foloseau această metodă de epilare, pentru a economisi timp, întrucât erau nevoite în permanență să lupte cu părul de pe față. Un truc simplu ne arată cum scăpăm de mustața de pe față. 

Probabil crezi că o metodă mai potrivită decât epilarea cu ceară nu există, însă multe femei se aleg cu o iritație enormă pe piele după ce aplică ciară fierbinte pe piele. Îți propunem să încerci o metodă, care dimpotrivă are un efect calmant asupra pielii și hrănește cu vitamine și minerale.

Cum scăpăm de mustața de pe față, pas cu pas 

Există un preparat simplu și realizat în casă, pe care dacă îl aplici constant timp de o lună, te scapă de părul de pe față și de chinul epilării cu ceară. 

Așadar, pentru prepararea amestecului pentru epilare vei avea nevoie de: 

1 lingură de pastă din fulgi de ovăz, preparată din 1/2 linguriță de fulgi din ovăs, 6-8 picături de suc din lămâie și 1 lingură de miere

2 linguri de miere.

2 linguri de suc de lămâie.

Amestecă toate ingredientele și aplică-le pe piele în zona în care crește părul. După ce ai aplicat amestecul, se lasă pe față pentru 15 minute. Apoi se spală fața cu apă călduță. Pielea va rămâne catifelată, de parcă ai fi aplicat o cremă hidratantă. Repetă această procedură de 2-3 ori pe săptămână. Peste o lună, nu vei mai avea păr pe față.

Foto: Facebook

Copiii mor pe capete în Brazilia. Medicii explică: o nouă tulpină mult mai contagioasă de COVID

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre