Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra gimnastă Larisa Iordache îi pune la punct pe obraznicii care o atacă

Celebra gimnastă Larisa Iordache îi pune la punct pe obraznicii care o atacă
Cea mai medaliată gimnastă din România a ajuns să se certe cu fanii, pe Internet. Aceștia îi reproșează că s-a schimbat, ea le spune că nu e treaba lor. Totul a pornit de la o intervenție pe care și-a făcut-o celebra sportivă.

Larisa Iordache, dublă campioană europeană la Mersin, a ajuns să fie bombardată cu critici, după ce a optat să se înfrumusețeze. Sportiva și-a modificat ușor forma buzelor, apelând la injecțiile cu acid hialuronic. Așa cum se știe procedura e reversibilă. Acum nu mai are pace, din cauza celor care își dau cu părerea și o ceartă.

„Eu nu am timp să critic”

Sătulă de critici, gimnasta în vârstă de 24 de ani le-a servit replica. „Erai mai frumoasă înainte” i-a scris cineva. „Cred că este vorba despre buzele mele pentru că am întâlnit foarte multe critici în ultima perioadă de când mi-am pus un pic de acid hialuronic în buze. Este un subiect despre care îmi doream să discut. Fiecare om face ce vrea cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici! Dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești.

Eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea. Sunt alegerile mele, este corpul meu și atâta timp cât o fac cu bun simț, cred că este foarte OK. Mă concentrez și îmi fac viața mea așa cum vreau. Cred că fiecare om trebuie să facă alegeri pentru el, să se simtă bine în propriul corp. Dacă voi avea nevoie de alte operații estetice sau de alte îmbunătățiri o s-o fac”.

Cert este că, dacă până anul acesta a fost destul de discretă în aparițiile publice, chiar modestă, Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă, a decis că are ce arăta. În vară, aceasta și-a dezvăluit trupul perfect la plajă, și a postat pe rețelele sociale fotografii incendiare.

Cea mai medaliată gimnastă

În vârstă de 24 de ani, Larisa Iordache este medaliată olimpic, mondial și european, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Larisa a făcut parte din lotul de la Dinamo și a fost antrenată de Cristian și Loulou Moldovan.

În 2019 s-a accidentat grav și, la un moment dat, a anunțat că se va retrage din competiții, deși și-ar fi dorit să participe la Campionatul Mondial din 2020. A venit pandemia, însă. Acum, Larisa e studentă în ultimul an la UNEFS, mai are un an de masterat și se pregătește să devină antrenoare. În luna octombrie, sportiva s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Sursa foto: Instagram

Cum se reface Andra după sărbători. A mâncat prea multe preparate tradiționale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre