Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se răzbună Oana Mizil pe Marian Vanghelie. I-a pregătit ceva ce nicio femeie nu i-a făcut

Cum se răzbună Oana Mizil pe Marian Vanghelie. I-a pregătit ceva ce nicio femeie nu i-a făcut
După scandalul ce a ținut prima pagină a ziarelor, se pare că Oana Mizil a pus piciorul în prag. Ce vrea să facă acum bruneta.

Marian Vanghelie aruncă bomba. Ce urmează să facă fostul primar al sectorului 5 ca să-și îmbuneze iubita.

Cum se răzbună Oana Mizil pe Marian Vanghelie. I-a pregătit ceva ce nicio femeie nu i-a făcut

S-a terminat cu toanele lui Marian Vanghelie. Dacă până acum a făcut tot ce a vrut, de acum încolo se schimbă situația. Marian Vanghelie se pare că a înțeles că nu se mai poate și a luat hotărârea definitivă: vrea să o ducă pe Oana în fața altarului. O noutate pentru Vanghelie care, din câte se știe, nu a făcut acest lucru cu nicio femeie din viața lui. Cei doi au fost plecați la mare, în concediu, iar Vanghelie spune că vrea să rezolve toate problemele, apoi să se ocupe de marele eveniment.

„Sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice”

„M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările.

Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice.

Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a afirmat Marian Vanghelie pentru Click.ro.

Vanghelie a mai avut o relație, din care mai are un băiat

Înainte de a-și reface viața cu Oana Mizil, fostul edil al sectorului 5 a fost împreună cu Charlotte, care i-a dăruit un băiat, Alexandru. Însă nici cu aceasta nu a fost căsătorit cu acte. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, acesta a recunoscut de ce s-au despărțit, recunoscând că nu a reușit să-i dea partenerei sale ce și-a dorit.

“Sunt un om care știe să își asume ceea ce vrea”

“Mi-am respectat și iubit prima soție, a fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit să îi ofer, poate, tot ceea ce îi trebuia, din cauza programului meu. Când am început entuziasmat să fac politică. Programul era de dimineață până noaptea. (…) Sunt un om care știe să își asume ceea ce vrea. Sunt bărbat, am curaj, nu îmi este frică decât de Dumnezeu”, a spus Marian Vanghelie.

Sursă foto: cancan, gandul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre