Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum vor face Paștele împreună Oana Roman, Marius Elisei și iubita sa

Cum vor face Paștele împreună Oana Roman, Marius Elisei și iubita sa
Divorțată și cu focus pe creșterea fiicei sale, Oana Roman a planificat ce are de făcut în detaliu zilele următoare, tocmai pentru a nu se simți singură.

E o ecuație complicată care ne spune cum vor face Paștele împreună Oana Roman, Marius Elisei și iubita acestuia. Pe de o parte, așa cum s-a aflat deja, Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, este implicat într-o relație. El s-ar fi și mutat alături de iubita sa și trăiesc clipe minunate împreună.

„Ei sunt foarte discreți, nu vor să se afișeze împreună. Marius evită ca iubita lui să apară în presă, o protejează. Am înțeles că au fost de câteva ori la o clinică ginecologică, așa că toată lumea șușotește pe la colțuri ca ea ar fi însărcinată, însă nu vor să se afle sub nicio formă.

Lui Marius îi este foarte frică de cum ar putea reacționa fiica lui, nu vrea să o facă să sufere. O evită pe Oana cât poate, pentru că actuala parteneră nu este de acord ca el să mai țină legătura cu fosta soție. Este o certitudine faptul că Marius se va recăsători foarte curând. Este mai fericit ca niciodată, parcă a întinerit zece ani”, a declarat un apropiat al lui Marius Elisei pentru Playtech.

Cum vor face Paștele împreună

Pe de altă parte, înțelegerea cu Oana Roman, la divorț, a fost ca, de dragul fiicei lor, Izabela, nu doar să se frecventeze, ci să facă activități împreună. Oana Roman și-a făcut planuri pentru Paște. Iar ele îl includ și pe fostul soț. Vedeta a povestit cum va petrece sărbătorile pascale în acest an.

Fiica fostului premier a declarat că ea și Marius Elisei se vor întâlni cel puțin duminică, pentru fiica lor, Izabela. Pentru moment, nu au stabilit ziua cu exactitate, deoarece bărbatul a muncit foarte mult zilele trecute și nu au avut timp să clarifice detaliile a spus Oana într-o emisiune TV.

Amintim că luna aceasta, Oana a plecat în Egipt, pentru a-și celebra ziua de naștere. Fostul soț a declinat invitația lansată chiar de fiica sa, de a le însoți. „Izabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi. Și atunci când stă doar cu mine sau doar cu el, are momente în care își dorește să stăm împreună”, a mărturisit în acea perioadă Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 29 aprilie. Continuă accidentele cu victime multiple și incendiile

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre