Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Rogoz, surpriză de acasă. Cine a sunat-o, tocmai din România

Dana Rogoz, surpriză de acasă. Cine a sunat-o, tocmai din România
Dana Rogoz se află în Slovacia, acolo unde filmează pentru un proiect. Vedeta a avut parte de un telefon tocmai din România. Dana Rogoz, surpriză de acasă.

În decembrie, Dana Rogoz a anunțat că va lipsi o lună din țară. Actrița a plecat astfel în Slovacia, acolo unde filmează pentru un proiect cinematografic alături de Pavel Bartoș. Cu ea a luat-o și pe micuța Lia, fetița ei de 8 luni. Aseară, Dana Rogoz a avut parte de o surpriză de acasă. Cineva a sunat-o, direct din România. 

Soțul Danei, regizorul Radu Dragomir, a rămas în țară pentru a avea grijă de fiul lor, Vlad. Vedeta povestea la plecare că Vlad a fost tare trist la plecarea Danei și a surioarei Lia. ”Și că să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns in hohote la despărțire… offf! Să ne țineți pumnii!”, scria Dana Rogoz pe Instagram în urmă cu ceva timp. 

Dana Rogoz, surpriză de acasă. Ce sarcină a primit de la fiul ei, Vlad 

Dana Rogoz surpriză

Deși muncește mult la filmări și în rest își ocupă timpul cu îngrijirea micuței Lia, Dana e mulțumită. Și pentru că dorul de băiețelul ei Vlad este mare, cei doi comunică pe apel video, după cum a mărturisit chiar Dana pe Instagram. Vedeta a povestit că Vlad i-a arătat jucăriile lui pe apel video. ”Zi liberă, de plimbări cu căruțul și de relaxare în camera de hotel. Cel mai drăguț moment al zilei, de notat în jurnal, a fost video call-ul cu Vlad, în care mi-a făcut un spectacol cu jucăriile lui”, a povestit actrița. 

Se pare că cel mic nu a uitat nici de surioara Lia, căci i-a trimis Danei indicații prețioase de respectat întocmai cu cea mică. ”Iar mai spre seară, mi-a trimis o serie lungă de mesaje audio cu „ba ba ba ba”, apoi „ma ma ma ma”…și tot așa, spunandu-mi că sunt exerciții pentru Lia. Trebuie să o pun să le asculte pe rând, și să îi las 1 minut pauză între fiecare, ca să aibă timp să repete. Așa am primit instrucțiuni. Și în dimineața asta am vorbit cu Radu despre acest plan ultra simpatic al lui Vlad”, a mai scris Dana Rogoz pe Instagram. 

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre