Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil a scăpat de griji. Pe mâna cui credeți că și-a dat restaurantul

Dani Oțil a scăpat de griji. Pe mâna cui credeți că și-a dat restaurantul
De multe ori soacrele  nu sunt privite cu ochi buni. Se bagă în viața tinerilor, au idei. Nu stau la fel lucrurile acasă la matinalul de la Antena 1.

Dani Oțil mulțumește cerului, a scăpat de griji. Are o relație așa de bună cu mama soției sale, Gabriela, încât au ajuns să facă afaceri împreună.

Prezentatorul a recunoscut în cadrul emisiunii pe care o prezintă că a coopatat-o pe mama Gabrielei Prisăcariu în afacerile sale. Mai ocupat de când a venit pe lume și fiul său, și dorind să poată petrece mai mult timp cu familia, prezentatorul a decis să își ia o mână de ajutor în afaceri. Așa a ajuns la soacră-sa. Pentru că ei doi se înțeleg de minune.

Dani Oțil și soacra sa nu se ceartă de la bani

Soacra și ginerele colaborează, dar Dani spune că mama soției sale îi este aproape șefă. „Eu am angajat-o pe soacră-mea, e aproape șefa mea. E bine, e bine că-i mai trag din salariu”, a spus Dani Oțil în emisiunea pe care o moderează alături de Răzvan Simion.

Fotografie rară cu mama soacră

Mama Gabrielei Prisăcariu e destul de scumpă la vedere, nu ca alte mame de vedete. La sfârșitul lunii august, fiica ei a publicat cea dintâi imagine cu mama sa, proaspătă bunică.  Era aniversarea ei, iar comunitatea de fani ai Gabrielei au observat cât de mult seamănă cele două, dar și ce soacră tânără și frumoasă are Oțil.

Modelul i-a transmis și un mesaj emoționant. „Acum că știu ce înseamnă să fii mamă… toate cuvintele din lume nu ar descrie cât sunt de recunoscătoare pentru tine… La mulți ani mama!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre