Dani Oțil și soția, costume ingenioase de Halloween. Mai mult râzi decât te sperii

Dani Oțil și soția, costume ingenioase de Halloween. Mai mult râzi decât te sperii
Sărbătoarea de Halloween le-a făcut pe vedetele din România să se îmbrace cu tot felul de costumații care de care mai... provocatoare. Iată ce a purtat Dani Oțil.

Printre cei care s-au remarcat au fost Dani Oțil, Dorian Popa, dar și Nicole Cherry, care n-a uitat nici pe micuța ei, ce a fost pur și simplu delicioasă.

Cum au apărut în parc Dani Oțil și Gabriela

Puține sunt momentele în care îl vede cineva pe Dani Oțil că-și iese din rolul de bărbat serios, dar de acest Halloween i-a făcut o mare bucurie soției. Cei doi s-au transformat în Justin și Hailey Bieber, au mers prin parc și au postat imediat fotografia pe contul de socializare, alături de un mesaj. „Nu… Nu ne-am costumat în Justin și Hailey Bieber… Așa umblăm noi prin parc”, a fost mesajul lui Dani Oțil postat pe contul de socializare.

Dorian Popa a ales Familia Adams

Chiar dacă are probleme cu carul, nici Dorian Popa nu s-a putut abține, așa că a optat pentru un personaj din Familia Adams. Vizibil transformat, acesta a făcut un video în care apare într-un superb Rolls Royce, spre bucuria fanilor săi, care au apreciat momentul.

Nicole Cherry este cea mai frumoasă Wonder Woman

Cântăreața Nicole Cherry este cunoscută ca o împătimită a costumațiilor de Halloween. Anul trecut a ales să fie Cruela de Vil din „101 dalmațieni”, iar micuța a purtat un costum de… cățel. Lucrurile s-au schimbat anul acesta, când mamă și fiică s-au transformat în Wonder woman. Micuța vedetei a fost pur și simplu delicioasă.

Ce costume au ales vedetele noastre pentru Halloween. Sursă foto: instagram

Ce a ales fiica Andreei Esca

Catwoman a ales să fie și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, iar ținuta din latex i-a scos în evidență trupul foarte bine lucrat. Alexia a ales un machiaj pe măsura personajului, iar din costum n-au lipsit urechile de pisică, dar și codița de felină. În urma acestei apariții, fanii au fost extrem de mulțumiți de ceea ce au văzut și au reacționat pe măsură.

Nici vedetele lumii nu s-au lăsat mai prejos. Iată ce costume au ales

Cum s-au costumele vedetele lumii

Nici vedetele lumii n-au scăpat ocazia să se costumeze pentru una dintre cele mai așteptate sărbători și au ales să-și posteze ținutele. Adele s-a transformat în Morticia Adams și și-a arătat ținuta în timpul unui concert în Las Vegas. Ice Spice a arătat fantastic în personajul de desene animate Betty Boop, optând pentru o rochiță roșie.

Fiicele lui Sylvester Stalone au fost în top!

O apariție excentrică au avut-o la o petrecere de Halloween și Megan Fox și Machine Gun Kelly, care, de asemenea, au ales să fie două personaje celebre. În timp ce Justin Bieber și Hailey, partenera sa au atras imediat atenția, Justin apărând într-un costum portocaliu cu buline albe. Au făcut furori la o petrecere de Halloween și cele trei fetele ale lui Sylvester Stalone, care au optat pentru rochițe scurte, cu corset și ciorapi cu portjartier. O plăcere să le privești!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre