Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniel Craig, transformare totală. A rămas doar amintirea lui James Bond

Daniel Craig, transformare totală. A rămas doar amintirea lui James Bond
Daniel Craig a suferit o transformare totală, iar din imaginea sa de James Bond a rămas acum doar amintirea. Craig a fost ultimul actor care a interpretat celebrul personaj creat de Ian Fleming în urmă cu peste șapte decenii.

Ultimul film din franciza James Bond, lansat în 2021, a reprezentat și retragerea din rolul celebrului agent 007 a actorului britanic Daniel Craig. La 3 ani distanță, acesta a suferit o transformare totală, care nu mai aduce aminte deloc de faimosul personaj pe care l-a interpretat cu grație. 

Considerat în 2021 ca fiind unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, cu o avere estimată la 160 de milioane de dolari, Daniel Craig, acum în vârstă de 56 de ani, a frânt multe inimi cu fizicul său atletic și ochii albaștri. Acum însă a apărut total schimbat, iar imaginea sa de James Bond a rămas doar o amintire. 

Daniel Craig, cu păr lung și barbă căruntă 

Marea transformarea s-a petrecut cu ocazia filmărilor la noua peliculă „ Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”, în care Daniel Craig joacă alături de Mila Kunis și Josh O’Connor. Actorul, care și-a reluat rolul detectivului Benoit Blanc pentru a treia parte a seriei, a fost fotografiat cu părul lung și barbă căruntă, conform unei publicații britanice. 

Daniel Craig a apărut pe platourile de filmare cu barbă căruntă și păr lung
Sursa foto: DailyMail

Imaginea afișată de actor este una care amintește de faimosul detectiv Columbo, interpretat de Peter Falk. Daniel Craig apare într-un trenci de culoare crem, purtat peste costum clasic, cu vestă și cravată. Părul alb și barba cărunte sunt scoase în evidență de ochelarii de soare care îi acoperă privirea.

Filmul se va vedea pe Netflix 

Filmul „Wake Up Dead Man” va fi distribuit de Netflix ca parte a contractului semnat cu regizorul Rian Johnson, în valoare de 450 de milioane de dolari. Primul film din serie a încasat 312 milioane de dolari la box office-ul global, fiind lansat și în cinematografe de Lionsgate. 

Noua imagine a lui Daniel Craig amintește de actorul Peter Falk în rolul detectivului Columbo

Netflix a prezentat limitat „Glass Onion” la cinema, strângând doar 13 milioane de dolari, înainte de a-l lansa pe platforma de streaming. „Wake Up Dead Man” va ajunge pe Netflix, însă nu se știe dacă va beneficia și de o difuzare pe marele ecran.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre