Simona Ionescu / Redactor Șef

Daria Radionova le ia inelele și fuge! S-a despărțit și de logodnicul arab după ce l-a uscat de bani, ca pe Alex Bodi

Daria Radionova le ia inelele și fuge! S-a despărțit și de logodnicul arab după ce l-a uscat de bani, ca pe Alex Bodi
EXCLUSIV. Daria Radionova, rusoaica focoasă cu care s-a iubit și logodit și Alex Bodi – în timp ce afaceristul încă mai forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu, face bani din despărțiri!

Daria Radionova deține o impresionantă colecție de inele de logodnă și ar putea să-și deschidă oricând o bijuterie. Blonda voluptoasă obține diamante pe bandă rulantă de la iubiții ei milionari, apoi îi lasă cu ochii în soare.

Daria și Pooyan

Ultima „victimă” a Dariei este cântărețul arab Pooyan Mokhtari, cu care se iubea de câteva luni. Cei doi se mutaseră împreună la Londra, iar acesta, îndrăgostit lulea, a cheltuit zeci de mii de euro pentru a o binedispune pe blondă.

Din păcate pentru el, Daria a rupt relația zilele trecute, iar astăzi a postat un clip de la geamul penthouse-ului din Londra, spunând că „Întotdeauna după furtună apare un curcubeu”.

Și-au spus „Adio!” la doar o lună de la cererea în căsătorie.

Rusoaica a șters însă toate pozele cu Pooyan, lăsând de înțeles că nu e loc de întoarcere. S-a retras însă, într-un moment oportun, pentru că întrebările despre viitoarea nuntă deveneau tot mai insistente.

Din relația cu arabul cântăreț, Daria a plecat cu un inel cu diamant de 2 carate, cu mai multe haine și genți de la firme de lux, alte bijuterii și un tunning la mașină. În alte cuvinte, focoasa „Bianca Drăgușanu de Rusia” i-a dat îndrăgostitului o gaură de aproximativ 100.000 de euro pe o distracție de doar 3 luni.

Daria a fost cerută de cântăreț într-o atmosferă de vis.

Pooyan i-a pus marea întrebare Dariei pe 28 septembrie, iar despărțirea a venit la fix o lună de la acest moment.

Daria a mai păstrat pe Instagram doar miile de trandafiri pe care le primea de la arab.

Daria l-a văduvit de inel și pe Bodi

Daria și Alex Bodi au format un cuplu pe perioada în care el era încarcerat la Craiova, fiind implicat într-un dosar de trafic de persoane și substanțe interzise.

Alex Bodi a căzut și el în mrejele Dariei, înșelând-o pe Bianca Drăgușanu cu rusoaica chiar sub nasul ei. De altfel, ea a fost și motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

Daria a acționat isteț și a stat o lună de zile mutată în casa lui Bodi, dar o mare parte din timp acesta s-a aflat în arest preventiv, la Craiova. Astfel, ea a stat singură și a așteptat ca iubitul ei să se reîntoarcă „pe domiciliu”, iar când a făcut-o, Bodi s-a și aruncat într-un genunchi cu cererea în căsătorie.

Alex Bodi i-a oferit Dariei un inel de la o mare casă de bijuterii, scump. Aceasta a răspuns afirmativ, însă l-a părăsit la câteva săptămâni după și l-a anunțat că nu are de gând să-i returneze inelul. Chiar Bodi a povestit despre acest aspect în cadrul unui interviu.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre