David Beckham a vorbit despre obiceiul pe care-l are noaptea, când familia doarme. O scoate din minți pe Victoria Beckham

Deși cariera sa sportivă s-a încheiat, numele lui David Beckham e și acum pe buzele tuturor. Fostul fotbalist a făcut o dezvăluire sinceră despre afecțiunea pe care o are de ani buni și care i-a influențat viața. El a povestit totodată și ce obișnuiește să facă noaptea, după ce familia a adormit.
Fostul fotbalist David Beckham a atras atenția prin declarația sinceră pe care a făcut-o. Vedeta a mărturisit că suferă de tulburare obsesiv-compulsivă (OCD), o afecțiune care i-a dat peste cap atât cariera cât și rutina zilnică de ani buni.
„Sunt foarte bun la curățenie, dar nu sunt sigur că soția mea apreciază asta atât de mult. Când toată lumea merge la culcare, mă plimb prin casă, mă ocup de curățenie, sting luminile și mă asigur că totul este la locul lui. Nu suport să intru dimineața în bucătărie și să văd cești sau farfurii murdare”, a recunoscut englezul.
În documentarul Netflix „Beckham” din 2023, David Beckham a oferit o perspectivă mai detaliată asupra acestei lupte. Acesta susține că noaptea încă mai lustruiește suprafețele până când totul este impecabil și, deși rutina este „obositoare”, nu reușește să se oprească.
„Când toți ceilalți dorm, eu încă mai curăț sticlele de sticlă, tai fitilul lumânărilor și mă asigur că totul e perfect”, a mărturisit Beckham. Victoria Beckham a spus, la rândul său, cum frigiderele familiei sunt organizate cu precizie. „Dacă sunt trei cutii, aruncă una, pentru că trebuie să fie un număr par”, a spus Victoria Beckham, care e scoasă din minți de obiceiul bizar al soțului ei celebru.
Caracterizată prin gânduri, frici sau obsesii și comportamente compulsive pe care persoana simte nevoia să le repete la nesfârșit, tulburarea obsesiv-compulsivă afectează viața de zi cu zi a celor care au o astfel de afecțiune.
Cei mai mulți pacienți recunosc stările pe care le au, dar sunt incapabili să le controleze. Această boală afectează bărbați și femei în egală măsură și poate debuta, spun specialiștii, înainte de 20 de ani.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook