Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce și-a dat regina acordul pentru aparițiile lui Harry la Oprah. Ce i s-a spus suveranei

De ce și-a dat regina acordul pentru aparițiile lui Harry la Oprah. Ce i s-a spus suveranei
Harry a avut deja o serie de apariții în cadrul seriei „Eul meu pe care nu-l vezi”, care are ca temă sănătatea mintală. Regina și-ar fi dat acordul în acest sens, însă a crezut că e pentru altceva.

Prințul Harry a stârnit din nou valuri de revoltă în rândul britanicilor, după ce a apărut alături de Oprah în cadrul seriei de documentare „Eul meu pe care nu îl vezi”, ce își propune să dezbată tema sănătății mintale. Surse din cadrul familiei regale au declarat pentru The Sun că regina și-ar fi dat acordul în acest sens, însă suverana a crezut că e vorba despre altceva. 

În cadrul discuțiilor cu Oprah, prințul Harry a făcut noi mărturisiri despre viața sa în familia regală. Harry a dezvăluit că a avut o perioadă neagră în viața sa, în care și-a înecat amarul în alcool pentru a uita de trauma suferită în urma morții mamei sale, prințesa Diana. De asemenea, ducele a pretins că familia regală a neglijat total problemele sale de sănătate și că prințul Charles l-a făcut să sufere. 

Regina și-a dat acordul pentru aparițiile la Oprah. A crezut că e vorba despre problemele veteranilor 

Conform sursei, Harry ar fi discutat cu regina Elisabeta încă din 2018 despre posibilitatea de a face un documentar cu Oprah. Prințul i-ar fi zis bunicii sale că tema centrală este sănătatea mintală a soldaților, inclusiv cei veterani. Cei din interiorul palatului susțin că modul în care Harry a prezentat documentarul a fost „în mod clar înșelător” și că membrii regali seniori nu ar fi fost de acord cu spectacolul dacă ar  fi știut că va fi un „atac personal asupra tatălui său și a instituției”.

În noul interviu pe podcast, Harry spune că s-a mutat în California împreună cu familia sa pentru a „rupe ciclul” durerii suferite în calitate de membru al Familiei Regale, arată Daily Mail. Este convins că era datoria sa față de copiii lui. Ducele de Sussex a vrut să renunțe la casa regală încă de la „vârsta de 20 de ani” din cauza a „ceea ce i-a făcut mamei mele”. El a dezvăluit că soția lui l-a încurajat să urmeze terapie pentru traumele suferite.

Foto: Facebook

Ce s-a ales de Manuela Escobar, fiica celebrului traficant. Pentru ea, tatăl a dat foc la 2 milioane de dolari

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre