Simona Ionescu / Redactor Șef

Decizie de ultimă oră în divorțul Alinei Sorescu. A primit ordonanța președințială

Decizie de ultimă oră în divorțul Alinei Sorescu. A primit ordonanța președințială
După aproape 12 ani de mariaj, Alexandru Ciucu (46 de ani) și Alina Sorescu (35 de ani) divorțează. Azi s-a aflat decizia instanței în privința celor două fetițe ale cuplului.

Designerul Alexandru Ciucu și cântăreața Alina Sorescu au împreună două fetițe, Elena Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani). Cei doi au ajuns să dispute în instanță domiciliul lor pe durata procesului de divorț. Bărbatul a încercat orice metodă pentru a se asigura că va obține el custodia fiicelor, după ce s-a ajuns la divorț în urma infidelității sale. Totul a fost tranșat în instanță, ca apoi designerul să atace decizia, nemulțumit că nu i s-au încredințat lui fiicele.

În final, instanța a făcut dreptate. Alina Sorescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire către fanii săi, care îi sunt alături de luni de zile de când se judecă cu partenerul său.

Mesajul Alinei Sorescu: fetițele rămân cu ea

„Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastra. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la inceputul anului, separat tatăl a intentat o ordonanta presedințiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el.

Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac”, a spus Alina Sorescu pe Facebook. În final, judecătorul a fost de partea Alinei Sorescu, respingând apelul inițiat de Alex Ciucu. „Instanta a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetitele sa aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare ca totul va fi bine”, a adăugat Alina Sorescu.

Vara asta, Alina Sorescu își împlinește marele vis

Într-un interviu pentru Viva, Alina Sorescu și-a pus sufletul pe tavă și a mărturisit că în această vară își va îndeplini cel mai mare vis. După vacanța copiilor, ea urmează să aibă un show spectaculos la Sala Palatului alături de pici. Aceștia au fost extrem de bucuroși să afle că vor fi pe scenă și numără zilele până când vor apărea în fața spectatorilor.

Alina va avea și câțiva invitați deosebiți. E vorba de Edward Sanda, care le-a compus noua melodie, dar și Cleopatra Stratan, care spune că este un etalon al cântecelor pentru copii. „Sunt foarte entuziasmată că voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea de pici.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre