Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Lovato „se dă” pe OZN-uri. Ce a anunțat artista

Demi Lovato „se dă” pe OZN-uri. Ce a anunțat artista
După ce a scos documentarul în care a povestit situațiile critice prin care a trecut, Demi Lovato „se dă” pe OZN-uri. Unde va putea fi văzută artista și ce spune despre asta.

Demi Lovato  „se dă” pe OZN-uri. Asta după ce în luna martie a acestui an artista a lansat documentarul „Dancing With The Devil”, în care a vorbit despre cum era să moară în 2018, în urma problemelor cu drogurile. „Am avut trei atacuri cerebrale. Am suferit un atac de cord. Medicii mi-au spus că mai aveam cinci până la zece minute”, spune cântăreața. 

Aceasta a mai povestit că se consideră totuși norocoasă că a scăpat și că își dorește ca povestea ei să ajute pe alții. ”Am avut multe vieți, ca o pisică. Sunt la a noua viață”, mărturisea Lovato în luna martie. 

Demi Lovato „se dă” pe OZN-uri. Va prezenta propria ei emisiune TV despre extratereștri 

După toate problemele prin care a trecut, se pare că Demi Lovato și-a găsit totuși, în sfârșit, pasiunea.  Vedeta pop, în vârstă de 28 de ani, este cea mai recentă celebritate care a intrat în domeniul OZN-urilor, întrucât primește rol într-un documentar în patru părți despre subiect pe platforma Peacock. Numită „Neidentificat cu Demi Lovato”, seria îi va arăta pe Lovato, prietenul ei Matthew și sora ei Dallas, în vârstă de 33 de ani, vizitând punctele fierbinți ale OZN-urilor, investigând întâlniri cu martori oculari și descoperind rapoarte guvernamentale secrete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Lovato pare să se fi pregătit pentru acest lucru încă din octombrie, când a postat pe Instagram o fotografie cu cerul nopții împreună cu descrierea: „Dacă ar fi să punem 1% din populație să mediteze și să ia contact, am forța guvernele noastre să recunoască adevărul despre viața extraterestră printre noi și să ne schimbe obiceiurile care distrug planeta noastră „.

Alte celebrități care au devenit interesate de domeniul OZN-urilor sunt cofondatorul Blink-182, Tom DeLonge și Jack Osbourne. „Neidentificat cu Demi Lovato” nu are anunțat încă o premieră.

Foto: Facebook

Mai țineți minte celebra piesă „Blue” cântată de Eiffel 65? DJ Sava vine cu vești bune pentru fani. VIDEO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre