Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai a recunoscut care e marea ei slăbiciune

Denise Rifai a recunoscut care e marea ei slăbiciune
Este în topul preferințelor românilor de când prezintă emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Bruneta are o mare slăbiciune.

E frumoasă, inteligentă și știe cum să scoată tot de la invitații săi. Dar chiar și Denise Rifai are o mare slăbiciune.

Denise Rifai a recunoscut care e marea ei slăbiciune

Cu puțin timp în urmă, Denise Rifai a făcut o mărturisire de suflet: nu poate trăi fără cafea. „N-aș putea trăi fără cafea! Saaau dacă aș fi obligată să trăiesc fără cafea, apoi viața n-ar mai gusta la fel. Vă pup și Vă iubesc!”, a spus prezentatoarea pe pagina sa de Facebook.

Mai are o pasiune secretă

Pe de altă puțini sunt cei care știu că Denise Rifai e pur și simplu îndrăgostită de sport. Și nu orice fel de sport, ci kickbox, de aceea merge frecvent la sală să facă antrenamente. „Acum o să mă vadă toată lumea! Nu știu dacă sunt bună în ceea ce fac! Ce vor zice politicienii României când o să vadă acest material!” a spus Denise Rifai pentru emisiunea lui Teo.

Care sunt beneficiile cafelei

Potrivit oamenilor de știință, cafeaua este un stimulent valoros al sistemului nervos, pentru că reușește să îmbunătățească memoria pe termen scurt. Dar și atenția și concentrarea. Sunteți letargici și somnolență? Tot cafeaua este cea care vă redă vitalitatea și vă face să vă simțiți mult mai bine.

De asemenea, acest produs extraordinar facilitează oxigenarea creierului și respirația și permite ca aerul să pătrundă în plămâni. O bogăție de antioxidanți, cafeaua sprijină sistemul imunitar să lupte cu radicalii liberi și ține deoparte bătrânețea. Dar cafeaua ajută organismul să elimine toxinele din organism, fiind benefică pentru vezica urinară. Atenție! Când consumați mai multă cafea, trebuie să vă hidratați foarte bine.

Sursă foto: facebook, kanal D

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre