Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluire fierbinte. Pretențiile actorului Aradits din serialul Vlad înainte să filmeze scenele de amor

Dezvăluire fierbinte. Pretențiile actorului Aradits din serialul Vlad înainte să filmeze scenele de amor
După trei sezoane care au prins foarte bine la public, se pregătește sezonul 4 al serialul Vlad. Adaptare a serialului turcesc Ezel, acesta e primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, produs și difuzat de Pro TV. Scenele intime se regăsesc din plin în scenariu, iar actorii trebuie să se descurce cum știu mai bine.

Nu e ușor lucru să filmezi scene intime în filme, iar actorii știu asta prea bine; e interesant care sunt pretențiile actorului Andrei Aradits din serialul Vlad, înainte să filmeze scenele de amor. În serialul Vlad joacă una din cele mai frumoase actrițe românce, Monica Bîrlădeanu.

Iar aceasta apare în multe scene intime care-i dau bătăi de cap. Nu că ar avea ea o problemă cu filmarea scenelor de amor, a filmat prea multe la viața ei ca să se mai intimideze. E dezinhibată. Ba chiar are și o strategie pentru a-și relaxa partenerii cu care trebuie să intre în dormitor.

Pretențiile actorului Aradits din serialul Vlad, înainte să filmeze scenele de amor

Monica Bîrlădeanu a povestit într-un podcast  cum se descurcă la filmările deocheate. În serialul Vlad, Monica joacă rolul Carlei Dumitrache, amanta lui Ștefan Dragomir, personaj interpretat de actorul Andrei Aradits.

„De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p… ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei!”, a mărturisit cunoscuta actriță.

Tot ea a dezvăluit și care sunt  pretențiile actorului Andrei Aradits din serialul Vlad, partenerul ei în film, înainte să filmeze scenele de amor. „Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat în timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a mai povestit Monica Bîrlădeanu, în cadrul podcastului.

Sursa foto: Instagram

Mihai Trăistariu recunoaște singur: „E puțin penibil”. Ce a ajuns să facă pentru a avea bani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre